На каналі «Україна» в шоу «Без ГМО!» розігруватимуть відвідувачів київських ресторанів

22 Вересня 2010
21113
22 Вересня 2010
17:33

На каналі «Україна» в шоу «Без ГМО!» розігруватимуть відвідувачів київських ресторанів

21113
На каналі  «Україна» в шоу «Без ГМО!» розігруватимуть відвідувачів київських ресторанів

У новому  гумористичному шоу телеканалу «Україна» «Без ГМО!», ведучими якого є Олександр «Фоззі» Сидоренко і Олег «Фагот» Михайлюта, розігруватимуть відвідувачів київських ресторанів. Про це повідомляється на сайті ТРК «Україна».

 

За умовами, протягом одного вечора герой повинен виконувати всі, навіть найбезглуздіші вказівки ведучих, які він чує в навушнику. Знайомі чи близькі, з якими він перебуває, нічого про це не мають підозрювати.

 

«Наше шоу враховує специфіку українського глядача, має своє неповторне почуття гумору і свій погляд на життя. Учасники кидаються у гру з азартом і повною самовіддачею. Тому ми бачимо живі емоції, що часом доходять до крайнощів. Люди в нашому шоу готові співати, танцювати, бити посуд, кричати на весь ресторан у гучномовець і навіть змінити свою сексуальну орієнтацію», - каже провідний продюсер Денис Сніжко.

 

Нагадаємо, творці шоу донедавна формат проекту та його задум не розголошували.



Програма «Без ГМО!» виходитиме по суботах о 10:30, а також у понеділок о 23:40.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21113
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
qw
5118 дн. тому
Достали со своим "Без ГМО", теперь нормальной еды не найдёшь, всё с этой зелёной меткой.
Lith
5119 дн. тому
эээ... а ничё, что в прошлую субботу это гмо уже стартовало с ошеломляющей долей? как-то припозднились с информацией...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду