Олексій Шалайський припинив усі стосунки з медіахолдингом Evolution Media

20 Вересня 2010
21352
20 Вересня 2010
12:57

Олексій Шалайський припинив усі стосунки з медіахолдингом Evolution Media

21352
Олексій Шалайський припинив усі стосунки з медіахолдингом Evolution Media

Екс-головний редактор ProUA Олексій Шалайський припинив усі стосунки з медіахолдингом Evolution Media. Інформацію, яку ТК дізналася з власних джерел, Шалайський підтвердив особисто.

 

Як відомо, про те, що Шалайський більше не керує інформаційним порталом ProUA стало відомо 30 серпня 2010 року. Проте тоді Олексій казав ТК, що йому запропоновано іншу роботу в холдингу. Наприкінці минулого тижня сторони  припинили історію стосунків.

 

«Холдинг і правда запропонував мені нову роботу над іншими проектами. Довелося відмовитися, оскільки ми раптом почали по-різному відповідати на запитання, що таке журналістика», - сказав Шалайський ТК, не уточнивши про що саме йдеться.

 

Разом з Олексієм Шалайським Evolution Media залишили оглядачі ProUA Сергій Сухобок та Юрій Ніколов.

 

З неофіційних джерел відомо, що нині Шалайський працює над запуском проекту з розслідувальної журналістики.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21352
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
мнацаканов
4970 дн. тому
"Довелося відмовитися, оскільки ми раптом почали по-різному відповідати на запитання, що таке журналістика". Аминь, Гайдук
ООО
4970 дн. тому
Тому що тупий.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду