Фотокора УНІАН побили з метою пограбування

12 Вересня 2010
17232
12 Вересня 2010
15:22

Фотокора УНІАН побили з метою пограбування

17232
Фотокора УНІАН побили з метою пограбування

Напад на власного фотокореспондента УНІАН у Львові було здійснено не через його професійну діяльність, а з метою пограбування, повідомили ТК в інформаційному агентстві.

 

В УНІАН уточнили: на момент інциденту камери у фотографа з собою не було.

 

Як повідомляла ТК, на фотокора напали 11 вересня в центрі Львова. До нього підійшли п'ятеро людей і попросили закурити. Коли чоловік повідомив, що сигарет немає, його побили. Зранку цього дня він вів фотозйомку акції біля управління СБУ у Львівській області.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17232
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Idle-pro
4978 дн. тому
ТК - права!
ТК
4979 дн. тому
Ні, Ви не маєте рації. Ми не можемо не повідомити, з яких причин на фотографа після зйомки акції біля будівлі СБУ напали відразу п`ятеро людей. До того ж ми обіцяли інформувати читачів щодо розслідування інциденту.
joli
4979 дн. тому
Дуже форматно саме для "Телекритики". Шановні, ви не магнолія тв, а тому маєте писати лише про події, повязані з виконанням журналістами, фотокорами своїх професійних обовязків. Читачі, чи я не права?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду