Пукачу пред'явили розширене звинувачення

10 Вересня 2010
24728
10 Вересня 2010
15:20

Пукачу пред'явили розширене звинувачення

24728
Пукачу пред'явили розширене звинувачення

Генералу МВС Олексію Пукачу пред'явлено нове, розширене обвинувачення у справі про вбивство Георгія Ґонґадзе. Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на власні джерела.

 

До переліку статей, за якими обвинувачують Пукача, був доданий ще один пункт - убивство на замовлення. Таким чином, до пункту «і» статті 93 Кримінального кодексу в редакції 1960 року «умисне вбивство при обтяжуючих обставинах, вчинене за  попереднім зговором групою осіб або організованою групою» було додано пункт «и» - «умисне вбивство при обтяжуючих обставинах, вчинене на замовлення».

 

Загалом Пукач звинувачується за чотирма статтями Кримінального кодексу.

 

Крім того, у понеділок, 13 вересня, Генпрокуратура планує оголосити про закінчення слідства у справі Пукача.

 

Водночас проти закінчення слідства у справі виступає сам Пукач. У п'ятницю його захисник зареєстрував у Генпрокуратурі чергове клопотання про проведення очних ставок.

 

Раніше справа про звинувачення Пукача була виділена із загальної справи про вбивство Ґонґадзе в окреме провадження.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24728
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
samson
5040 дн. тому
"16 вересня ц.р. виповнюється 10 років з дня викрадення і вбивства журналіста Георгія Гонгадзе. Проте замовники і організатори цього особливо тяжкого злочину до цього часу не понесли заслуженого покарання, що свідчить про неефективну організацію досудового слідства у цій справі керівництва Генеральної прокуратури України та його політичну заангажованість". http://zemna.ua/2010-06-09-15-25-24/193-2010-09-09-19-51-01
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду