Боря Апрель більше не вестиме програми на НТКУ через «дупу» в прямому ефірі

10 Вересня 2010
19110
10 Вересня 2010
15:00

Боря Апрель більше не вестиме програми на НТКУ через «дупу» в прямому ефірі

19110
Боря Апрель більше не вестиме програми на НТКУ через «дупу» в прямому ефірі

Співак Борис Апрель, який вів програму «Нащадки» на Першому, більше не з'явиться в ефірі НТКУ як телеведучий. Про це ТК сказав генеральний директор Першого каналу Єгор Бенкендорф.

 

«Я поговорю з Борисом. Я думаю, що ведучий повинен розуміти, що не можна розмовляти в ефірі національного телеканалу так, як у себе вдома. Борис Апрель в якості ведучого більше не з'явиться в ефірі Першого каналу», - сказав Бенкендорф.

 

Як писала «Дуся», 9 вересня в прямому ефірі програми «Нащадки» Борис Апрель, відповідаючи на закиди глядачів, яким не подобалася мова молодих ведучих програми, послав їх «в дупу».

 

 

 

 

 

Нагадаємо, що прем'єра молодіжного соціального ток-шоу «Нащадки» стартувала вдало.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - 1tv.com.ua

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19110
Коментарі
15
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Fisherman
4973 дн. тому
Правильно. Если мама не рассказала в детстве, что такое хорошо и что такое плохо. Вот и имеем быдлоту необразованную. И ему всё равно, что он на улице, что дома, что в эфире...
Вассечкин
4975 дн. тому
Молодец, все правильно сделал.
B72E
4977 дн. тому
С таким подходом к эфиру Первый национальный КАНАЛ станет Первым национальным АНАЛОМ.Это уже не первые цветочки распущенной вседозволености новой команды.
ужоссс
4977 дн. тому
Єто же надо-так себя вести.Мальчик из подворотни,которому дали возможность проявить себя ,начал гадить на сцене в первые часы своего пребывания на тв.
Idle-pro
4977 дн. тому
Надя, ширнись і забудься. Зачем тебе ето? Вийди за борю заміж і тішся.
Idle-pro
4977 дн. тому
Туда його - в тайгу! І апреля, і дантеса, і всіх кончених "фабрикантів". Такого сміття треба ще вміти назбирати. А потім сраним віником і семенова.
qw
4978 дн. тому
Попытался представить, каково это, вести программу через дупу.
рішення Бенкендорфа толкове - солідарна
4978 дн. тому
Добре Бенкендорф зробив. Такі речі не можна переступати. Нащо Першому ведучий "без тормозів" і з прогалинами у мізках? Апрелю тепер самому соромно. Всі побачили, яка "мораль" гламура з повадками імператриці. Боря, не ображайся, а працюй, вивчи українську мову, читай...займися серйозно освітою і позбудешся лексики бомжів. А Бенкендорфу- респект! , Керівник, який аналізує роботу кожної команди, зміцнює точкові опори, придивляється до кращих, реагує на все. Думаю, Апрель не перший і не останній кандидат "...на выход". Далі буде.
?
4978 дн. тому
ДЛЯ: морозовое утро спасибо на добром слове. но демократия в Украине уже исчезла, остаются ее искривления. молодежное шоу в прямом єфире - пожалуйста. НО ГОВОРИТЬ МОЖНО ТОЛЬКО О СЕКСЕ, ТРАХЕ, ПРЕЗЕРВАТИВАХ, НАРКОТИКАХ И КИРКОРОВЕ, ни слова о политике и януковиче. ТРАХАЙСЯ, МОЛОДЕЖЬ! КУРИ ТРАВКУ! ДЕЛАЙ ЧТО ХОЧЕШЬ - НО БУДЬ ТУПОРЫЛЫМ СИМПАТИКОМ БЛЕСНОВАТОГО РЕЖИМА. это не свобода слова. это - комуникационный фашизм!
морозовое утро
4978 дн. тому
и еще... у нас в республике Беларусь такие эфиры для молодежи были бы невозможны вообще, тем более в прямом эфире. и я считаю, что украинцам сильно повезло... у вас демократия и свобода слова, прав соблюдаются в высшей мере. ну оговорился мальчик, но не в этом дело. у вас молодежь может говорить о своих проблемах в эфире, а задача взрослых - внимательно слушать и помогать, и ни в коем случае - не пресекать, не затыкать. радуйтесь, что молодежь начала говорить свои проблемы, помогайте им. осуждая программу вы просто отгоняете молодежь от себя, а они этого не прощают.
морозовое утро
4978 дн. тому
как мне это все нравится, узнаю блестящих украинских провокаторов, работающих против Бенкендорфа. выискивают каждую зацепку, чтобы написать кляузы. и сколько комментариев... и здесь, и в других новостях про Апреля. Не дает Апрель покоя светлым украинским журналистам. другое дело, что новость о том, что Кабмин выделил всего 7 миллионов гривен на киноиндустрию, проходит незаметно. нет пока ни одного коммента. и тут становится очевидно, что вы без Апреля не можете, он Ваш кумир. фанатейте от него
бори
4978 дн. тому
Отар, теперь те, кто точно знают, что ситуация не постановочная, уверенно считают Вас параноиком:-)
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
4978 дн. тому
Слухайте, люди, а що у Борі з лівою рукою на фото? Виглядає так, ніби в нього не тільки з дупою, а й з пальцями щось не те...
Otar Dovzhenko
4978 дн. тому
Я не параноїк, але думаю, що вся ситуація була постановочна і добре відрепетирувана)
Надя
4978 дн. тому
Верните Борю!!! Умоляю вас!!! Взрослые не понимают, что молодежь - это другие телезрители, их нельзя обманывать. если не говорить правду, то мы не смотрим. ваши моральные программы - не смотрим, потому что не верим взрослым. а в этой программе нашли правду. и посмотрите, какие темы они поднимают: как избавиться от издевательств в школе, меры предосторожности при поездке в лагерь, как найти общий язык с родителями, какое зло приносит аборт - все это важно для нас, и если вы стали старыми, то не вмешивайтесь в нашу жизнь - вас мы больше любить не станем. бенкедорф, верните Борю.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду