Перший автомобільний планує купити Top Gear

10 Вересня 2010
3996
10 Вересня 2010
11:37

Перший автомобільний планує купити Top Gear

3996
Перший автомобільний планує купити Top Gear

Перший автомобільний канал веде переговори про купівлю нових серій британського автомобільного шоу Top Gear. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Top Gear - виходить на каналі Бі-бі-сі уже 33 роки, 2010-го року вийшов 15-й сезон. За умовами проекту, ведучі-експерти оцінюють сучасні спортивні автомобілі. Аудиторія програми в країнах офіційної трансляції становить близько 350 мільйонів глядачів. Ведуть програму Джеремі Кларксон, Річард Хаммонд, Джеймс Мей та водій Стіг.

 

Нагадаємо, у 2008 Перший автомобільний уже транслював програму Top Gear, а саме - повне зібрання сезонів 2002-2008 років. Суму угоди 2008-го року на каналі не розголошують, але стверджують, що вона становила кілька  сотень тисяч доларів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3996
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
трям
4986 дн. тому
По Фрейду оговорились? )
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду