Канал «Футбол» транслюватиме матчі англійської прем'єр-ліги

9 Вересня 2010
15034
9 Вересня 2010
13:13

Канал «Футбол» транслюватиме матчі англійської прем'єр-ліги

15034
Канал «Футбол» транслюватиме матчі англійської прем'єр-ліги

Телеканал «Футбол» уклав ексклюзивний контракт щодо здійснення показу англійської прем'єр-ліги на території України. Про це йдеться на сайті каналу.

 

Англійський чемпіонат є топовим клубним турніром серед європейських першостей. Перші прямі трансляції розпочнуться 11 вересня. О 14:40 телеглядачі зможуть спостерігати за протистоянням «Евертон» - «Манчестер Юнайтед», а о 16:55 за грою «Вест Хема» - «Челсі». У понеділок, 13 вересня, канал «Футбол» покаже в прямому ефірі матч між «Сток Сіті» і «Астон Віллою». Початок трансляції о 21:55.

 

У коментарях ТК директор телеканалу «Футбол» Олександр Денисов розкрити вартість угоди відмовився. Хоча відзначив: «Йдеться про ціну немаленьку. Ми усвідомлюємо, що ми купуємо дорогий, але дуже якісний продукт, на якому зможемо будувати живе здорове функціонування каналу "Футбол". По-друге, даний продукт допоможе нам залучити ще більшу аудиторію для каналу».

 

Він уточнив, що оскільки ліцензія належить лише каналу «Футбол», матчі англійської прем'єр-ліги транслюватимуться в ефірі каналів «Футбол» і «Футбол плюс», який планують запустити в жовтні.

 

За словами пана Денисова, претендуючи на цю ліцензію, «Футболу» вдалося оьійти кількох конкурентів.

 

Окрім ліцензії на англійську прем'єр-лігу, телеканал «Футбол» є правовласником показів чемпіонатів Іспанії, Франції, Німеччини та Бразилії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15034
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Артем Франков
4996 дн. тому
Хотелось бы знать, с какого бодуна вы ожидаете увидеть трансляции АПЛ на открытом спутнике. Вы не в курсе, что лицензия покупается на одну страну, а значит, в открытую гнать сигнал на спутник нельзя - ибо его видно за пределами страны?
Staritsky
4996 дн. тому
Молодец Денисов!!!
Сивка
4997 дн. тому
Отличная новость! Вот только бы покрытие увеличили, да на спутник открытый (или в BISS) вышли - цены бы вам не было!
scorpionsky
4997 дн. тому
Прикольно, теперь и английская премьер лига!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду