Герман дорікнула журналістам за те, що ті набиваються в гості у Межигір’я

8 Вересня 2010
11798
8 Вересня 2010
20:33

Герман дорікнула журналістам за те, що ті набиваються в гості у Межигір’я

11798
Герман дорікнула журналістам за те, що ті набиваються в гості у Межигір’я

Керівництво адміністрації президента не знає, коли буде реалізовано обіцянку президента Януковича показати свої володіння в резиденції «Межигір'я», повідомляє «Українська правда».

 

Під час брифінгу глава АП Сергій Льовочкін переадресував це запитання своїй заступниці Ганні Герман.

 

«Про Межигір'я у нас найкраще коментує Ганна Миколаївна», - сказав Льовочкін.

 

У свою чергу Герман не змогла повідомити нічого нового.

 

«Я не знаю... Я не вмію напрошуватися в гості. Я ходжу в гості тільки коли мене кличуть, і раджу вам робити так само», - сказала Герман.

 

 Нагадаємо, 4 червня під час прес-конференції Віктор Янукович запросив журналістів відвідати його резиденцію в Межигір'ї. Проте цей захід було скасовано, а заступник голови Адміністрації президента Ганна Герман пояснила представникам ЗМІ, що у Віктора Януковича зустріч з міжнародними експертами.

 

Як повідомляла ТК, українські журналісти направили колективний інформаційний запит до голови  Адміністрації президента Сергія Льовочкіна, де вимагали пояснити через яку зустріч Віктор Янукович не зміг виконати свою обіцянку, і повідомити, коли відбудеться поїздка журналістів до Межигір'я та кого запросять для її висвітлення.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11798
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Qcumber
5000 дн. тому
"Герман дорікнула журналістам за те, що ті набиваються в гості у Межигір’я" Ну ы де вона дорыкнула??? Вона лише порадила "робити так само".
/./
5000 дн. тому
пані Герман, так журналістів наче ж запросили...
Робертіна
5000 дн. тому
Хай Герман хамськи не путає поняття. Це не гості, а громадянський контроль
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду