К1 запускає в новому сезоні історичний проект «Брама часу» та соціальний «Код доступу»

7 Вересня 2010
12773
7 Вересня 2010
16:29

К1 запускає в новому сезоні історичний проект «Брама часу» та соціальний «Код доступу»

12773
К1 запускає в новому сезоні історичний проект «Брама часу» та  соціальний «Код доступу»

Телеканал К1 в новому сезоні запустить програму про загадки історії «Брама часу» та соціальний проект про таємниці закритих об'єктів «Код доступу».

 

«На первой же неделе стартанет и программа "Брама часу" - загадки истории Украины. К примеру, первая программа проекта будет посвящена теме, откуда пошло название "Киев" и сколько же ему лет? Будет у нас также интересная программа "Код доступа" - истории о закрытых объектах», - розповів ТК генеральний директор К1 Сергій Затула.

 

Як повідомляє прес-служба групи «Інтер», програма про загадки історії «Брама часу» стартує у четвер, 16 вересня, о 21.00. Її вестиме Дмитро Овечкін.

 

«Код доступу» за форматом є програмою журналістських розслідувань. Проект, за задумом, знайомитиме глядачів з темами, які «зазвичай відносяться до "закритих", але є соціально значимими та цікавими». Наприклад, «Як в'язням передають в тюрму заборонені предмети?», «Які собаки працюють в наркоконтролі і, чи правда те, що вони всі - наркомани?», «Як і яким чином забезпечується порядок та безпека на багатотисячних заходах?», «Що вміє робити кожен рятівник МНС, скількома професіями він володіє досконало?», «Що таке ГМО?» тощо.

 

Стартує «Код доступу» у неділю, 19 вересня, об 11:15.

 

Як уже писала ТК, в новому сезоні К1 презентує 13 нових проектів, які вестимуть 13 нових ведучих. Старт сезону призначено на 13 вересня. ТК уже повідомляла читачів про запуск проектів про легенди різних країн «Там, де нас нема» та документальний цикл «Прихована реальність».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12773
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду