«Шеф-кухар країни» на Першому стартував вдало

1 Вересня 2010
19023
1 Вересня 2010
18:27

«Шеф-кухар країни» на Першому стартував вдало

19023
«Шеф-кухар країни» на Першому стартував вдало

29 серпня в ефірі Першого національного вийшов дебютний випуск проекту «Шеф-кухар країни». За аудиторією «18+» панелі «Вся Україна» Gfk Ukraine рейтинг випуску становив 1,09%, частка - 5,87% (тут і далі наведено дані overnight компанії Gfk Ukraine). У містах з населенням понад 50 тисяч ці показники нижчі: 0,89% (рейтинг) та 4,96%(частка). Проект виходить у слоті 13:24-14:06.

 

Ведучим кулінарного шоу «Шеф-кухар країни» є ректор Київського національного університету культури і мистецтв Михайло Поплавський. Він знайомить глядачів зі стравами української та зарубіжної кухті, а також із шеф-кухарями різних ресторанів. Тридцятихвилинна програма виходитиме щонеділі.

 

Крім того, з вівторка по суботу на Першому транслюватиметься 20-хвилинна версія шоу «Шеф-кухаря країни» - у слоті 17:57-18:17. За панеллю «Вся Україна» перший «буденний» випуск взяв рейтинг 0,56% та частку 2,81%. У великих містах ці показники нижчі: 0,32% (рейтинг) та 1,52%(частка).

 

Рейтинг  та частка обох «Шеф-кухарів» перевищують середні показники каналу: за минулий тиждень (23-29 серпня) за панеллю «Вся Україна» середній рейтинг каналу становив 0,51%, частка - 3,47%.

 

 

 

30-хвилинний варіант проекту підвищив показники слоту: за панеллю «Вся Україна» середня частка слоту за минулий тиждень становила 5,82%. Успішним є старт і 20-хвилинного випуску, середня частка слоту якого за минулий тиждень становила 2,75% («Вся Україна).

 

Дані  щодо рейтингів телеканалів та телепрограм надано компанією Gfk Ukraine

 

«Детектор медіа»

Фото - 1tv.com.ua

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19023
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
крым
5049 дн. тому
а чего ругать-то.Хорошо-так оно и в африке хорошо.Рейтинг говорит сам за себя.
нтку
5049 дн. тому
давайте, начинайте ругать...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду