Микола Рябчук став членом КНМП

1 Вересня 2010
9147
1 Вересня 2010
11:13

Микола Рябчук став членом КНМП

9147
Микола Рябчук став членом КНМП

Журналіст та культуролог Микола Рябчук став членом Київської незалежної медіа-профспілки. 27 серпня 2010 року Комітет КНМП одноголосно  ухвалив прийняти  до членів пана Рябчука. Про це йдеться у повідомлені прес-служби профспілки.

 

На думку Миколи Рябчука, «потреба журналістської єдності, солідарності, взаємопідтримки, оборони професійних стандартів стає нині, особливо актуальною». Свій вступ у члени КНМП пан Рябчук вважає справою не лише «формально-організаційною», а й «символічною».

 

«Я хочу цим ніби підкреслити, що я не на боці влади, а на боці тих, кого ця влада дедалі жорсткіше пресує», - коментує Микола Рябчук.

 

Микола Рябчук - автор понад десяти книжок українською мовою і п'яти книжок інземними мовами. Останнє з його видань - «Улюблений пістолет пані Сімпсон: хроніка помаранчевої поразки». У 2001 його книжка «Від Малоросії до України: парадокси запізнілого націєтворення» була визнана книжкою року у номінації «Політологія і соціологія».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9147
Теги:
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
31415926
4988 дн. тому
Приветствуем!!! Хоть без риска для жизни, но - Поступок!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду