5 канал братиме участь у наступних конкурсах Нацради і готовий транслювати їх у прямому ефірі

31 Серпня 2010
16872
31 Серпня 2010
14:35

5 канал братиме участь у наступних конкурсах Нацради і готовий транслювати їх у прямому ефірі

16872
5 канал братиме участь у наступних конкурсах Нацради і готовий транслювати їх у прямому ефірі

5 канал братиме участь у всіх наступних конкурсах Національної ради з питань телебачення і радіомовлення та погоджується забезпечувати пряму трансляцію засідань Нацради. Про це заявив генеральний директор 5-го каналу Іван Адамчук.

 

«5 канал підтримує  ідею прозорості, публічності та відкритості  будь-яких процесів, що відбуваються в державі. З огляду на це, заяву Національної ради з питань телебачення та радіомовлення про відкритість хотілося б розцінювати, як запоруку того, що всі  конкурси Нацради будуть проводитися чесно та відкрито. 5 канал, звичайно, братиме участь у всіх наступних конкурсах - щоб нас мали змогу дивитися всі  громадяни України», - сказав він.

«Колектив першого українського інформаційного каналу погоджується з пропозицією стосовно забезпечення прямої трансляції засідань Нацради, аби зробити роботу регуляторного органу в галузі  телебачення радіомовлення публічною і прозорою для суспільства. В цьому питанні ми з Нацрадою солідарні», - додав пан Адамчук.

 

Як повідомляла ТК, 30 серпня Національна рада висловила готовність провести повторний конкурс на вільні частоти, січневі результати якого скасував Київський апеляційний адміністративний суд. Регулятор запропонував мовникам забезпечити пряму трансляцію цього засідання. Крім того, у заяві Нацради зазначено, що перевагу на конкурсі матиме 5 канал, який є інформаційним.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16872
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Serhiy1970
4995 дн. тому
Хочу посмотреть заседание Нацрады по ТВ и радио. Когда будет прямой эфир ближайшего заседания ?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду