У новому сезоні ТОНІС запускає «Лікар на зв‘язку», «Уроки танців біля телевізору» та «Журфікс»

30 Серпня 2010
15669
30 Серпня 2010
18:24

У новому сезоні ТОНІС запускає «Лікар на зв‘язку», «Уроки танців біля телевізору» та «Журфікс»

15669
У новому сезоні ТОНІС запускає «Лікар на зв‘язку», «Уроки танців біля телевізору» та «Журфікс»

У новому сезоні на каналі ТОНІС стартує низка проектів власного виробництва, зокрема інтерактивний проект «Лікар на зв‘язку», розважальна програма «Уроки танців біля телевізору» та пізнавальний проект «Журфікс». Про це повідомила генеральний продюсер телеканалу ТОНІС Ірина Милиневська.

 

«Ми продовжуємо дотримуватись формату пізнавального каналу і залишаємося вірними зеленій ідеології, що позначає екологічну безпеку і якість життя людини», - зазначила Ірина Милиневська. Водночас, за словами генерального продюсера, ТОНІС у новому сезоні дещо зміниться - стане більш «інтерактивним, інформативним, розважальним».

 

На початку вересня у ранковому слоті по буднях планується вихід інтерактивної програми «Лікар на зв‘язку», створеної за форматом медичної довідки. Програма побудована на спілкуванні фахівців з глядачів. За умовами проекту, останні зможуть телефонувати у студію, щоб отримати кваліфіковану пораду, до кого звертатися у разі виникнення тієї чи іншої проблеми, пов'язаної зі здоров'ям. У програмі йтиметься не тільки про фізичне, а й психологічне та духовне здоров‘я людини.

 

Також у новому сезоні вийде пізнавальний проект «Журфікс», який «через розкриття специфіки професії "посол", познайомить глядачів з країнами, з якими Україна має дипломатичні відносини». Передбачається, що проект представить різні види дипломатичних прийомів, розкаже про невідомі традиції, звичаї, культуру інших країн. За словами пані Милиневської, «програма покликана сприяти розвитку дружніх відносин між державами».

 

Зазначимо, що на ТОНІСі стартує програма розважального жанру «Уроки танців біля телевізора» та відновлюються «Світські хроніки».

 

В оновленому форматі вийде інформаційна програма «24 години», яка відтепер матиме студійні включення у прямому ефірі - журналіст Дмитро Тузов із гостем у студії обговорюватимуть актуальні теми. Нагадаємо,  програми «24 години. Бізнес та «24 години. Світ» відновили вихід в ефірі після тривалої перерви у травні цього року.

 

Як повідомляла уже ТК, на каналі стартує також силове спорт-шоу «Народний богатир»,  у якому титуловані чемпіоні світу з пауерліфтингу тренують молодих силачів, серед яких лише один отримує звання «народний богатир».

 

Керівництво каналу зазначає, що у новому форматі вийдуть також такі програми, як «Життя» та проект журналістських розслідувань «Зелена варта».

 

Як повідомив програмний директор Максим Наливайко, з вересня місяця зміниться передпраймова, праймова та постпраймова лінійки (з 16.00 до 24.00) -  канал запропонує глядачам  науково-пізнавальні фільми, заходить лінійка серіального показу, розрахована для всієї сім'ї, зокрема розпочнеться показом фільмом «Шахраї», після якого транслюватимуть «Пригоди мага»: «Маємо надію, що глядач не залишиться байдужим до доброго, старого, радянського кіно», коментує Максим Наливайко.

 

У цьому сезоні завдання ТОНІСу, за словами керівництва, полягає в тому, щоб утримати аудиторію, яка сьогодні дивиться канал. За даними компанії GFK, у другому кварталі цього року частка ТОНІСу в загальному телеперегляді збільшилася. Керівництво пов‘язує це із оптимізацією програмної сітки, виходом проектів в оновленому форматі, зокрема, мається на увазі програми та посиленням праймових слотів: «На жаль, поки зарано говорити про високі рейтингові показники, але ми можемо констатувати позитивну динаміку, незважаючи на сезонне, літнє, падіння телеперегляду».

 

Крім того, Милиневська зазначає, що у другому кварталі аудиторія ТОНІСу омолодилася за рахунок глядачів віком 25-35 років - активної аудиторії, яка є стратегічним ядром для багатьох каналів: «Ми сподіваємося збільшити її частку, тому доповнюємо програму нового сезону молодіжними форматами».

 

Проекти «Уроки танців біля телевізору», «Лікар на зв‘язку», «Світські хроніки» орієнтовані в основному на жіночу аудиторію, яка сьогодні переважає у глядацькому перегляді 35-54. А такі програмами, як а «Життя», «Зелена варта», «24 години. Бізнес» і «24 години. Світ» мають на меті, за словами Милиневської, «підтягнути чоловічу аудиторію».

 

Ірина Милиневська зазначила, що у  планах ТОНІСу є ще кілька нових проектів, але поки «про це зарано говорити».  

 

«Детектор медіа»

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15669
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Бывшый
4995 дн. тому
Очень жалко, хороший канал, хорошие люди там работают, а денег нет на новый продукт, на развитие. И.М трепыхается, но без денег....
????
4995 дн. тому
Светские Хроники? А кто их будет делать? Интересно....
Иван
4995 дн. тому
А, где денюшку взяли?Тонис нищий!
сотрудник
4995 дн. тому
Жаль только, что обо всех новостях на Тонисе сотрудники узнают из Телекритики)))) На вопросы - что нового на канале? - руководство обычно отвечает - ничего...
Знайка
4996 дн. тому
«Лікар на зв‘язку» - это, безусловно, проект для "глядачів віком 25-35 років - активної аудиторії, яка є стратегічним ядром для багатьох каналів". И так во всём - говорим одно, а реально продвигаем другое. Но за то, что вообще что-то делает канал подзабытого старого (новым назвать сложно) ему всё же плюсик.
Знаюбылплыл
4996 дн. тому
Мдэ... "У цьому сезоні завдання ТОНІСу, за словами керівництва, полягає в тому, щоб утримати аудиторію, яка сьогодні дивиться канал." - удержать 0,40 доли по общенациональной при покрытии 68% в эфире. Сложно ... :) Удачи работникам Тониса на других каналах в недалеком будущем.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду