«Інтер» шукає жіночий голос, УМХ - креатора ефірного контенту, BBC - журналіста

30 Серпня 2010
6899
30 Серпня 2010
13:42

«Інтер» шукає жіночий голос, УМХ - креатора ефірного контенту, BBC - журналіста

6899
«Інтер» шукає жіночий голос, УМХ - креатора ефірного контенту, BBC - журналіста

Телеканал «Інтер» розмістив на job-сайтах оголошення про вакансію диктора (жіночий голос). Вимоги до кандидаток - досвід роботи диктором на телебаченні, досвід озвучування фільмів, програм або реклами, молодіжний тембр тощо. Також каналу потрібен режисер монтажу.

 

Телеканал СТБ має близько 20 вакансій у різні проекти.

 

Радіогрупа Українського медіахолдингу запрошує на роботу «креатора ефірного контенту» та копірайтера ефірного контенту (зарплатня - 6 тис. грн).

 

Газета «День» шукає кореспондента у відділ міжнародний відношень.

 

BBC в Україні оголосило вакансію на посаду журналіста, що здійснює моніторинг та відбір локальних новин на відкритих інформаційних майданчиках.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6899
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду