«Нащадки» на Першому стартували вдало

26 Серпня 2010
20256
26 Серпня 2010
12:20

«Нащадки» на Першому стартували вдало

20256
«Нащадки» на Першому стартували вдало

25 серпня прем'єра проекту «Нащадки» на Першому національному мала рейтинг 0,46%, частку 3,2%, аудиторія  «18+», загальнонаціональна панель GFK.

 

У великих містах з населенням понад 50 тисяч показники проекту нижчі - рейтинг 0,28%, частка 2,01%.

 

Таким чином «Нащадки» взяли вищу частку за середню каналу (за минулий тиждень Перший мав 2,17% за загальнонаціональною панеллю), і до того ж проект сприяв зростанню показника слоту 16.00-17.00. Минулого тижня о цій порі канал в середньому мав 2,06%.

 

 

 

 

Нагадаємо, «Нащадки» (попередня назва «Нащадки піонерів») - молодіжне ток-шоу. Проект ведуть учасники проекту «Фабрика зірок - 2»: Дантес, Олійник, дівчата з Real O (Аліса Тарабарова, Реґіна, Ліна Міцукі й Олена Виноградова) і ведучі каналу Тімур Мірошниченко з Веронікою Шкробтак. Найгостріші соціальні теми вестиме Борис Апрель. «Це не про тих, хто вміє зав'язувати галстука й напрасовувати білі комірці, це про реальну молодь, яка сидить у дворі і п'є пиво, курить і робить усе те, що так активно забороняють батьки та Міністерство охорони здоров'я», - повідомляє прес-служба НТКУ.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - 1tv.com.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20256
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
cyborgA
4994 дн. тому
Це справді круто! Повага авторові за витончене почуття гумору! Це ж треба таку блискучознущальну назву вигадати! І ще раз - поважаю!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду