«Свобода слова» стартує 30 серпня, «Шустер live» – 3 вересня, а «Велика політика» – 10 вересня

25 Серпня 2010
15550
25 Серпня 2010
15:17

«Свобода слова» стартує 30 серпня, «Шустер live» – 3 вересня, а «Велика політика» – 10 вересня

15550
«Свобода слова» стартує 30 серпня, «Шустер live» – 3 вересня, а «Велика політика» – 10 вересня

Суспільно-політичні ток-шоу стартують на українських телеканалах з наступного тижня.

 

Першим в ефір вийде «Свобода слова» з Андрієм Куликовим на ICTV - 30 серпня. За інформацією прес-служби, проект, як і минулого сезону, виходитиме щопонеділка о 23:00.

 

Із 3 вересня стартує новий сезон «Шустер live» на ТРК «Україна», який змінить час виходу, і починатиметься у п'ятницю о 20:20. Про це ТК повідомили в прес-службі «Савік Шустер студії». Нагадаємо, раніше проект у цей день розпочинався о 21:30. Щоденного «Шустер live», як уже повідомляла ТК, на ТРК «Україна» більше не буде.

 

Поки що не відомо, у якому слоті виходитиме основний конкурент «Шустер live» - «Велика політика з Євгеном Кисельовим» на телеканалі «Інтер», який минулого сезону також виходив о 21:30. У коментарі ТК ведучий Євген Кисельов зазначив, що це точно буде «п'ятниця, вечір». При цьому «Велика політика», за словами Євгена Кисельова, стартує 10 вересня. Однак, якщо в країні трапляться надзвичайні ситуації, проект вийде в ефір раніше. ТК чекає інформацію прес-служби щодо слоту шоу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15550
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
micka
4994 дн. тому
якщо в країні трапляться надзвичайні ситуації - то велика політ*ка взагалі не вийде, бо після тих надзвичайних ситуацій і рештки влади, і рештки олігархів і рештки власників інт*ра просто розбіжаться по світу як щурі
Додати
4998 дн. тому
Все так раді і я трохи!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду