Лаврентій Малазонія став генеральним продюсером телеканалу News One

25 Серпня 2010
22450
25 Серпня 2010
12:00

Лаврентій Малазонія став генеральним продюсером телеканалу News One

22450
Лаврентій Малазонія став генеральним продюсером телеканалу News One

Генеральним продюсером телеканалу новин News One став Лаврентій Малазонія. Цю інформацію він особисто підтвердив ТК. До приходу на канал останнім часом він займався політичним консалтингом і оптимізацією різних інтернет- і телевізійних проектів. Відомим ж Лаврентій Малазонія свого часу став завдяки таким проектам, як «П'ятий кут», «5Х5», «Титанік». Був заступником Олександра Роднянського з інформаційної політики каналу «1+1», деякий час обіймав посаду генерального продюсера каналу ТЕТ.

 

За словами пана Малазонії, генеральний продюсер - нова посада на телеканалі News One, посісти яку йому запропонував співвласник News One Вадим Рабинович, який нещодавно придбав 50% каналу. Лаврентій Малазонія займатиметься новинами, тимчасом як директор Рудольф Кірнос опікується поточними справами каналу.

 

Перед генеральним продюсером поставлені завдання оптимізувати канал щодо тем і насичення новин, щодо кадрового складу, а згодом - створювати свої проекти на News One, розповів ТК Лаврентій Малазонія.

 

«Тематичне наповнення на каналі вже є, але його треба було, по-перше,  утрамбувати. Було забагато «сміття», яке можна було не ставити в ефір. По-друге, ми маємо завдання не працювати в режимі copy-paste-translate (скопіював-поставив-переклав. - ТК), а брати тему, дізнаватися про неї все, що можливо, перевіряти, "розшивати"  і видавати», - уточнив він.

 

Щодо кадрової оптимізації, то скорочень не планується. За словами пана Малазонії, його цілком задовольняють люди, які працюють на News One. Навпаки - передбачене розширення штату, зокрема зараз генеральний продюсер шукає одного-двох репортерів. Поки що нікого разом із собою на канал він не запрошував.

 

Одним з перших важливих досягнень Лаврентій Малазонія називає оперативне інформування про важливі події. Наприклад, вчора, за його словами, канал першим дав інформацію про заплановані зміни до закону про місцеві вибори: «Учора ми першими дали матеріал про те, що в понеділок-вівторок будуть внесені зміни до закону про місцеві вибори. Про це була інформація в "Дзеркалі тижня", але згодом Михайло Чечетов її спростував. З інших джерел ми отримали інформацію, що зміни все ж таки будуть внесені в понеділок або вівторок, зокрема буде змінена норма про 365 днів».

 

За словами генерального продюсера, більше в новинах каналу, які розповідають про події у всьому світі, «України як хутора  не буде», а крім цього, канал показуватиме й Росію, «такою, яка вона є».

 

Довідка:

За останні два тижні телеканал News One у середньому мав рейтинг 0,02% і частку 0,16% за аудиторією 18+, панель «50 тис.+».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22450
Коментарі
11
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Marta
4979 дн. тому
Скоріш за все можно цей канал прівітати, вже стало цікаво дивитися. Точно, що сюжети про Росію найкращі в Україні, без істерик та мозговтіряння. По Україні малувато, але цікаво. Особливо картинка. Відчувається рука Лаврика. Успіхів.
L.
4983 дн. тому
Vitayu!)) Cikavyh usim novyn! A zmeyi pust' shipyat))
Знаток
4984 дн. тому
Типичный кавказский ушлепок: маленький, кривоногий, коварный, злопамятный.
zorg ГО
4986 дн. тому
Лаврик, не тебя поздравляю, а канал. Не знаю стоит ли он того
pokalchuk
4986 дн. тому
Лаврик, поздравляю!
ображеному rk
4986 дн. тому
Звільнив тебе напевно)
генеральный продюсер
4986 дн. тому
ХА! С ТЕТа - поперли, с продакшина - поперли! много слов, но мало дела, господин Малазония. только грязи после Вас многовато. здесь то, на долго ли???
Водолаз
4986 дн. тому
Всплыл...
Зоря
4986 дн. тому
Радий за тебе, Лаврик. Тримайся.
Лаврик, Оля тебе слила инфу?
4986 дн. тому
На сьогодні зібрано необхідну кількість підписів народних депутатів для проведення позачергової сесії Верховної Ради 30 серпня. Про це в інтерв’ю агентству УНІАН повідомила прес-секретар голови Верховної Ради Ольга ЧОРНА.
AZ
4986 дн. тому
Вітаю Лаврику!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду