НТКУ купує права на пісенний конкурс Eurovoice із Памелою Андерсон

20 Серпня 2010
20252
20 Серпня 2010
17:30

НТКУ купує права на пісенний конкурс Eurovoice із Памелою Андерсон

20252
НТКУ купує права на пісенний конкурс Eurovoice із Памелою Андерсон

Перший національний купує права на щорічний міжнародний телевізійний проект Eurovoice, ведучою якого буде Памела Андерсон. Про це керівництво каналу повідомило на прес-конференції з приводу нового сезону, яка пройшла сьогодні, 20 серпня.

 

«Наразі готується контракт для підписання. Пряму трансляцію пісенного конкурсу глядачі зможуть побачити 22-24 вересня», - говорить генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф. Уже найближчим часом НТКУ запустить сайт, де всі охочі зможуть знайти інформацію про проект.

 

Правами на організацію та трансляцію проекту володіє британська компанія Q Production Limited, а ексклюзивним дистрибутором телевізійних прав є група «Поверхность». Телевізійна аудиторія Eurovoice охоплює усі держави Європи, а також Туреччину та Ізраїль.

 

За умовами проекту, будь-який музикант, громадянин однієї з держав-учасниць може безперешкодно взяти участь у конкурсі. Основна відмінність Eurovoice від аналогічних проектів є те, що результати конкурсу доступні для всіх завдяки спеціальному порталу, а переможець визначається виключно за результатами вільного голосування глядачів без залучення професійних журі. Генеральним продюсером шоу є грецький публіцист та телеведучий Мілтос Каратзас.

 

Під час відбіркового інтернет-етапу участь у проекті взяли 618 учасників з 33 країн світу. Більше 630000 відвідувачів проголосували за 33 претендентів на участь у суперфіналі Eurovoice-2010.

 

Суперфінал відбудеться 23 та 24 вересня в Афінах на національному олімпійському баскетбольному стадіоні ОАКА. Зазначимо, особливими гостями конкурсу будуть Енріке Іглесіас, Сакіс Рувас та Анастейша.

 

Нагадаємо, Перша прес-конференція, присвячена Eurovoice відбулася 29 вересня 2009 року в Парижі. На ній президент проекту Ерік Серра заявив про народження нового конкурсу з девізом Let the Music Win.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20252
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Бабкайожка
5002 дн. тому
Неееее, это явно Арфуш насоветовал, привычно ему такое.
Ха ха
5005 дн. тому
Круто
Поціновувач
5005 дн. тому
Гоша Бенкендорф крок за кроком реалізовує свою передвиборчу програму - проституцію буде легалізовано, на Першому Національному це вже реально. БРАВО Гоша , БРАВО вАлід ... http://mayor.benkendorf.kiev.ua/ru/program
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду