Мін’юст зареєстрував газету «Гороскоп плюс», журнал Erstenation та інші видання

19 Серпня 2010
14540
19 Серпня 2010
10:13

Мін’юст зареєстрував газету «Гороскоп плюс», журнал Erstenation та інші видання

14540
Мін’юст зареєстрував газету «Гороскоп плюс», журнал Erstenation та інші видання

9 серпня Міністерство юстиції зареєструвало нові друковані засоби масової інформації: чотири журнали, два збірників, а також одну газету.

 

Наказом № 1824/5 зареєстровані газета «Гороскоп плюс», журнали Erstenation (з нім.: - «Перша нація»), «Карта красивой жизни», «Науковий вісник Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. Серія "Економіка та управління в нафтовій і газовій промисловості"» і додаток до журналу «Ангелятко» - «Ангелятко шрифтом Брайля», а також збірники «Переяславіка: Наукові записки Національного історико-етнографічного заповідника "Переяслав" / Збірник наукових статей» і «Гуманітарні студії: Україна-Польща».

 

Перереєстровані збірники «Національно-культурний аспект вивчення україністики і полоністики. Збірник студентських наукових праць» і «Проблеми філології та культури: Україна-Польща. Збірник наукових праць українських та польських вчених».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14540
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду