ГО Севастополя вимагають заборонити ролик, де гімн України виконують «росіяни»

15 Серпня 2010
11940
15 Серпня 2010
15:28

ГО Севастополя вимагають заборонити ролик, де гімн України виконують «росіяни»

11940
ГО Севастополя вимагають заборонити ролик, де гімн України виконують «росіяни»

Громадські організації Севастополя обурені відеороликом до Дня незалежності України, де гімн України звучить у виконанні росіян, повідомляє сайт tsn.ua.

 

Зокрема, невдоволення висловили активісти організації «За єдину Русь». За словами її лідера Володимира Тюніна, ролик ображає російськомовне населення України.

 

«Росіянин спить на вулиці, прокидається і чеше низ живота. Сам він зарослий і в тільняшці. Потім до нього підходить компанія з неголеним, босим гармоністів, одягненим у шорти. І обличчя в усіх - ненатхненні», - описує зміст відео пан Тюнін.

 

Низка громадських організацій Севастополя звернулася з листом до президента України Віктора Януковича. Вони вимагають заборонити трансляцію ролика на українському телебаченні.

 

Нагадаємо, до дня Дня незалежності в ефірі телеканалів йдуть ролики, для яких гімн України перекладено на 14 мов нацменшин.

 

«Детектор медіа»

 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11940
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Lom
5012 дн. тому
очевидно, що це не стільки громадські організації, скільки п'ята колонна - судячи з їх антиукраїнської і антидержавної діяльності. це ті бандити, які били українських моряків 5 липня 2008 року на Графській пристані.
Rabav
5012 дн. тому
Ахах, а як на мене доволі правдоподібно зображено побут нашого братнього народу. CENSORED
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду