Комісія з моралі шукає спеціаліста для експертизи в галузі телебачення

12 Серпня 2010
9452
12 Серпня 2010
11:17

Комісія з моралі шукає спеціаліста для експертизи в галузі телебачення

9452
Комісія з моралі шукає спеціаліста для експертизи в галузі телебачення

12 серпня Національна експертна комісія з питань захисту суспільної моралі оголосила конкурс на заміщення трьох вакантних посад:

- головного спеціаліста відділу експертизи у галузі телебачення, радіо та інтернет управління експертизи,

- головного спеціаліста відділу експертизи у галузі кіновідеопродукції та видовищних заходів управління експертизи,

- головного спеціаліста відділу документального забезпечення та контролю управління справами.

 

Вимоги до кандидатів: громадянство України, повна вища освіта відповідного спрямування, знання державної мови, вміння працювати на комп'ютері.

 

Конкурсанти складають у письмовій формі іспити на знання Конституції України, законів «Про державну службу» та «Про боротьбу з корупцією», а також законодавства з урахуванням функціональних повноважень відповідного структурного підрозділу та проходять співбесіду.

 

Документи приймаються впродовж 30 днів від дати опублікування оголошення про конкурс за адресою: 04053, м. Київ, вул. Артема, 73, 15 поверх. Деталі конкурсу - на сайті комісії та за телефоном 486-35-80.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9452
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
micka
5028 дн. тому
тут тебе и первак рекламируется среди бела дня в полный рост, и запрещенные законом ролики со специалистами в белых халатах - в рекламе всех зубных паст - "доИ - не хочу" называется. со штрафов можно поднять зарплату членам комиссии в 10 раз как минимум и выйти на самоокупаемость. только там же имбицилы сидят как везде.
micka
5028 дн. тому
это комиссия пакостит? да вы посмотрите телеканалы на содержание и послушайте рекламу - весь контент делают однояйцевые орангутанги от журналистики и рекламы. там стрелять и сажать надо через одного, а комиссия мягко погавкивает всего навсего.
Sanyi
5028 дн. тому
Пропоную Отара Довженка і Михайла Бриниха! :)
Лиса
5028 дн. тому
Знаем мы эти вакансии с зарплатами в этой убогой комисии - максимум 1500 грв., а все командировки и канцелярия и прочее - за свой счет. Вот почему Костицкий каждые два месяца обьявляет конкурсы на "замещение вакансии". И вообще, я чтото не понимаю - эта комисия получила какое то развитие благодаря Тимошенко Юле - а сейчас безнаказанно пакостит. Куда смотрит "Стоп цензура"? Если этой комисии дать развернуться - так Пиночет просто отдыхает. И вообще всех тимошенкинских вылупков надо уничтожать, как гнездо с гадюками.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду