ПРОМО: Ведучим «Чому це?» замість Вебер став Чигляєв

11 Серпня 2010
19197
11 Серпня 2010
10:40

ПРОМО: Ведучим «Чому це?» замість Вебер став Чигляєв

19197
ПРОМО: Ведучим «Чому це?» замість Вебер став Чигляєв

Як дізналася «Дуся», новим ведучим програми «Чому це?» на Першому національному стане гуморист та шоумен Валерій Чигляєв.

 

Раніше ТК повідомляла, що проект вестиме колишній кореспондент новин ТВі Юлія Вебер.

 

За словами головного продюсера каналу Олексія Семенова, пані Вебер залишила канал з особистих причин. «Коли вона відмовилась вести програму, ми звернулись до Валерія Чигляєва. Він погодився стати ведучим, оскільки вважає це вдалим поєднанням пізнавального та розважального жанрів», - зазначив він.

 

Нагадаємо, керівником проекту «Чому це?» э Андрій Городиський, редактором - Сергій Шинкарук. Формат програми передбачає 5-8 сюжетів, в яких творча група шукатиме відповіді на поставлені запитання, залучаючи зокрема й авторитетних фахівців у тій чи іншій галузі.

 

Подробиці читайте на «Дусі».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19197
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду