Міліція затримала осіб, які вчинили напад на донецького журналіста

10 Серпня 2010
13373
10 Серпня 2010
17:03

Міліція затримала осіб, які вчинили напад на донецького журналіста

13373
Міліція затримала осіб, які вчинили напад на донецького журналіста

Працівники міліції Калінінського районного відділу Донецького міського управління внутрішніх справ протягом кількох діб затримали осіб, які вчинили протиправні дії стосовно фотокореспондента однієї з місцевих газет. Про це інформує відділ зв'язків з громадськістю ГУМВС України в Донецькій області.

 

Як повідомив начальник районної міліції Василь Горячев, 6 серпня від журналіста надійшла заява про притягнення до відповідальності двох невідомих, які під час виконання ним редакційного завдання на одній з вулиць відібрали у нього флеш-карту від фотоапарата. Затримані 23-річні молодики свої дії мотивують небажанням того, щоб їх фотографії на фоні кіоску з курильними сумішами потрапили у ЗМІ.

 

Зараз правоохоронці збирають необхідні матеріали, у тому числі опитують свідків щодо цієї події, після чого буде прийняте рішення відповідно до закону.

 

Як повідомляла ТК, 6 серпня в Донецьку двоє невідомих пошкодили апаратуру і погрожували розправою 22-річному фотокореспондентові регіональної газети «Донецькі новини» Данилові Павлову, який робив зйомку кіоску з курильними сумішами за завданням редакції. Щоб зберегти редакційну апаратуру, він у присутності цих двох молодиків видалив зроблені знімки з флеш-карти пам'яті фотоапарата, однак це їх не задовольнило, і Данило Павлов змушений був віддати їм карту пам'яті вартістю близько 100 доларів. Після інциденту фотокореспондент написав заяву про те, що сталося, у Калінінський райвідділ міліції.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13373
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду