Відбулася очна ставка Литвина і Пукача

3 Серпня 2010
8759
3 Серпня 2010
11:45

Відбулася очна ставка Литвина і Пукача

8759
Відбулася очна ставка Литвина і Пукача

У рамках розслідування справи про вбивство Георгія Гонгадзе відбулася очна ставка спікера Верховної Ради Володимира Литвина зі звинуваченим Олексієм Пукачем, повідомляє «Українська правда».

 

Зустріч Пукача і Литвина сталася в будівлі Головного слідчого управління ГПУ. На очній ставці також був присутній керівник слідчої групи Генпрокуратури у справі Гонгадзе Олександр Харченко.

 

Попередньо Володимир Литвин був окремо допитаний у приміщенні парламенту, щоб з'ясувати позицію спікера з тих питань, які порушувалися в ході очної ставки.

 

Очна ставка була проведена в рамках базової справи про вбивство Гонгадзе № 60-1241, тому і Литвин, і Пукач в ході слідчих дій мали статус свідків.

 

Обвинуваченим Пукач проходить по кримінальній справі, виділеній з великої справи в окреме провадження, і там досліджується безпосередньо його роль у вбивстві Гонгадзе.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8759
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду