«Просто радіо» приросло станціями в Дніпропетровську і Житомирі

30 Липня 2010
22265
30 Липня 2010
12:43

«Просто радіо» приросло станціями в Дніпропетровську і Житомирі

22265
«Просто радіо» приросло станціями в Дніпропетровську і Житомирі

Мережа «Просто радіо» поповнилася двома станціями - у Дніпропетровську та Житомирі. На засіданні Національної ради з питань телебачення і радіомовлення 29 липня дві місцеві радіокомпанії змінили свої позивні на «Просто радіо» і програмні концепції, зменшивши обсяги інформаційного мовлення до двох годин на добу і збільшивши - розважального.

 

Київська радіокомпанія «Супер-Нова» переоформила свою ліцензію на частоту 104,9 МГц у Житомирі, змінивши позивний на «Просто радіо». При цьому, вона не змінювала свій позивний «Народне радіо» на частоті 100,5 МГц у Києві.

 

Дніпропетровська ТРК «Авторадіо-Дніпро» змінила позивний на «Просто радіо» на частоті 105,8 МГц у Дніпропетровську. Водночас вона не змінювала свій позивний «Авторадіо-Дніпро» на частоті 69,29 МГц (12 годин на добу) у Дніпропетровську.

 

Нагадаємо, що одеське АТЗТ «Телерадіоорганізація "Раді.О"», яке мовить з позивним «Просто радіо» володіє ліцензіями на мовлення на частотах 102,5 МГц у Києві, 105,3 МГц в Одесі, 104,6 МГц у Миколаєві, 105,4 МГц у Жашкові та 101,2 МГц в Ізмаїлі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22265
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
1
5025 дн. тому
"При цьому, вона не змінювала свій позивний «Народне радіо» на частоті 100,5 МГц у Києві." Ну это вполне логично. В Киеве и так Просто радио есть на 102.5. Зачем его ещё на 100.5 запускать?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду