Телеканал Fox запустить допрем’єрну трансляцію серіалу на iPad

30 Липня 2010
19471
30 Липня 2010
08:20

Телеканал Fox запустить допрем’єрну трансляцію серіалу на iPad

19471
Телеканал Fox запустить допрем’єрну трансляцію серіалу на iPad

Епізоди Lone Star, нового серіалу американської телемережі Fox, першими побачать читачі видання Vanity Fair (Condé Nast). Пілотні серії серіалу вийдуть на DVD-додатку до видання та будуть доступними з його iPad-версії. Про це повідомляє The New York Times, наголошуючи, що це буде перший випадок трансляції серіалу на планшеті Apple.

 

Проте сама стратегія доефірного показу перших серій, пише видання, не є новою. Рік назад  той самий Fox вже записував та розповсюджував пілоти своїх шоу на DVD, а NBC минулої осені транслював серіал Community на Facebook за кілька тижнів до телевізійного старту.

 

Деякі канали побоюються, що передпоказ може зіпсувати рейтинги ефіру.  Проте Fox вважає, що він здатен, навпаки, посилити увагу до програми та зацікавити нею тих, хто зазвичай рідко дивиться серіали по телевізору.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19471
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду