Перший національний презентував 26 нових проектів

28 Липня 2010
16196
28 Липня 2010
13:58

Перший національний презентував 26 нових проектів

16196
Перший національний презентував 26 нових проектів

27 липня 2010 року Перший канал презентував для рекламодавців новий телесезон у столичному  «Прем'єр палаці».

 

Канал оголосив про свій намір увійти до п'ятірки найпопулярніших телеканалів. Про це зазначив головний продюсер телеканалу Олексій Семенов. «Канал має увійти до п'ятірки лідерів, таке завдання ми поставили перед собою. В новому сезоні будуть і цифри, і рейтинги», - сказав він.

 

Серед нових проектів, таких як «Віра, надія, любов», «Нащадки піонерів», «Ревізор», «Так просто», канал оголосив і про повернення на екран старих брендів - канал зніматиме нові випуски «В гостях у Дмитра Гордона» та «Золотий гусак».

 

Також під час презентації було повідомлено, що компанія Oskar yard media agency придбала права на ексклюзивне розміщення комерційних інформаційних матеріалів на Першому національному і починає свою діяльність з 25 серпня 2010 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16196
Читайте також
26.08.2010 12:19
Ольга Лицкевич, «Комсомольская правда в Украине»
30 165
Коментарі
16
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Лана
5034 дн. тому
ДЛЯ - З НТКУ! А я вам про що? Нічого нема, і пілотів нема, одні назви та думки! Пафосно презентували повітр'я! Не знаю, де ви там працюєте, але дуже сумніваюсь, що за три тиждні ви зробите якісний продукт, як за змістом, так і за картинкою. Хто це буде робити? На чому? Хіба, що сам Бенкендорф, як, завжди - все сам...., всі 26 проектів..... за 26 днів........ Я почекаю, а от після 25 - і ви, з гордістю за своїх кумирів, побазікаєте........
факт с интера
5034 дн. тому
поддерживаю Лану. Семенов БОЛЬШОЙ болтун и ничего кроме уснокраснолепия не сделал. поэтому Бенкендорф чтобы не быть крайним ему поручил "зведеть" об гениальных проектах, которые еще в воздухе летают и ищут спонсоров. Льоша, возможно, это и обидные слова, но могут и помочь: ты подключишь все свои амбиции и возможно у тебя получится сделать от объявленного хотя бы 5 процентов.
з нтку
5034 дн. тому
лана, не жени на бенкендорфа, вже задовбали з голослівними звинуваченнями. які пілоти ти бачила? ми працюємо на каналі і знаємо, що жодного пілота ще не вийшло крім "світла". зйомки закінчаться за 2 тижні. дочекайся нового сезону, а потім вже базікай!!
Лана
5035 дн. тому
Если, то что показывали называется - пилоты, то что тогда будет называться - программой??? Ничего нет, одни мысли и названия, сплошные мыльные пузыри. И, если я что-то понимаю в ТВ, выход и производство программ будет зависеть от спонсоров и только от них. Будут деньги - утекут они на продакшины Бенкендорфа, Греся и т.д., где и будут делаться эти программы, а не будет спонсоров - не будет ничего. Поживем-увидим...
банкомат
5035 дн. тому
до 25 августа осталось всего26 дней.Ждать недолго.Учитывая что на всех канал застой,и все по отпускам,можно прогнозировать что такое количество проектов заинетересуют немалый процент зрителей.А это -рейтинги.И вообще такого коолличества идей за последние несколько месяцев как на Первом Национальном нет ни на одном нашеи телеканале.
банкомат
5035 дн. тому
до 25 августа осталось всего26 дней.Ждать недолго.Учитывая что на всех канал застой,и все по отпускам,можно прогнозировать что такое количество проектов заинетересуют немалый процент зрителей.А это -рейтинги.И вообще такого коолличества идей за последние несколько месяцев как на Первом Национальном нет ни на одном нашеи телеканале.
кино
5035 дн. тому
Вот менталитет у наших людей-ужас! Не успели еще снять первый проект,как уже ругают то чего нету.Вы посмотрите,что как будет-а потом ругайте это,Ведь так можно только все ругать и оскверенять-а самому ничего не делать.Из такого большого количества наверняка будет хоть несколько,но жемчужин-без этого не бывает.И не н ебывает все очень хорошо или все очень плохо.У каждого зрителя между прочим свои вкусы и нужно это учитывать.
работник нтку
5035 дн. тому
Пилоты есть. Стоящие они или нет - покажет новый сезон, а не спонсор. Обидно, что канал снова упал на 11 место. И есть риск, что он вообще достигнет хотя бы 8 места. Рисков много, но что делать, надо внушать всем, что работа делается и успех гарантирован. А как будет на самом деле, повторюсь, скажет зритель. Чего то "забойного" пока канал не запускает, но возможно из серых примитивных заявок проектов произойдет фурор... Хотелось бы...
ufo
5035 дн. тому
Злобные карлики проснулись ?Бенкендорф на телеканал пришел для того,чтобы сделать его Первым, а не тем,чем он был все это время.И не нужно медитировать и бредить.Он сделал уже так много полезного для телеканала,что ни у кого не остается сомнений в том,что он на своем месте как никто другой
тю
5035 дн. тому
працівник // 29.07.2010 20:33:20 А можно с этого момента поподробней-поечему именно 30 дней осталось Егору ?Может вы имелли ввиду 30 лет ))))))))))))))
працівник
5035 дн. тому
Треба брати якістю, а не кількістю. До часу Х Єгорові та Ко залишилось 30 днів. А презентація більш схожа на звіт перед владою, хоча на каналі ще кіт не валявся. Пуста балаканина. Немає жодного стоящого пілоту, який би могли показати спонсору. Для чого весь цей бред і брехня - дивом дивуємось.
Кристи
5035 дн. тому
Ну ничего себе-с Мельникова и в премьер палас.Вот это да.Видно серъезно взялись медиарекламщмики из Оскра-сразу по взрослому за дело взялись.
крошка енот
5035 дн. тому
Хорошо что золотого гусака вернули.Молодцы.Спасибо вам за это.Раньше была моя любмиая программа
tigr
5036 дн. тому
Господин Семенов! почему взяли планку "пятерка"? Нужно брать 1е место,тогда в пятерку точно попадете.Цели должны быть завышены,тогда программа "минимум" осуществится.
Проходил тут
5036 дн. тому
"розміщення комерційних інформаційних матеріалів" - это джинса что ли?
Лепорелло
5036 дн. тому
Очень даже может бвть,что при такой плеяде телевизионщиков,которые умеют вести бизнес,плюс старая гвардия хороших специалистов с УТ,у них все получится.Ведь там целая армия 1500 человек,и это все не просто люди,а люди,которые проработали на тв большую часть своей жизни.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду