«Деловая столица» зробила доступ до сайту платним

22 Липня 2010
12818
22 Липня 2010
17:10

«Деловая столица» зробила доступ до сайту платним

12818
«Деловая столица» зробила доступ до сайту платним

З цього тижня тижневик «Деловая столиця» обмежив вільний доступ до частини матеріалів, розміщених на сайті (dsnews.ua). Відтепер, щоб прочитати деякі статті свіжого номеру, потрібно оформити передплату. Архів номерів ділового тижневика є платним вже кілька тижнів.


 
Головний редактор «Деловой столицы» Інна Ковтун зазначила «Телекритиці», що зміни зумовлені зменшенням передплати та роздрібних продажів видання. «У читача немає потреби купувати тижневик, якщо всю інформацію він може отримати на нашому сайті», - пояснила вона.


 
Передплатити онлайн-версію видання та його архіви можна на місяць, квартал, півріччя та рік. Вартість передплати на 1 місяць без доступу до архіву становить 15 грн, з доступом - 29 грн.


 
«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12818
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Iphonr
5048 дн. тому
Ржунимагу - только что зашел с iphone - НЕ РАБОТАЕТ :)))))
читаДтч
5049 дн. тому
Бугага. Удачи! А,забыли уточнить: а версия для айфона есть! Если нет, то подписчиков станет на 50% меньше - у троих-то айфоны с айпадами.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду