Слідчий, який веде справу Гонгадзе, сказав, що розслідування завершиться у серпні

21 Липня 2010
8464
21 Липня 2010
13:59

Слідчий, який веде справу Гонгадзе, сказав, що розслідування завершиться у серпні

8464
Слідчий, який веде справу Гонгадзе, сказав, що розслідування завершиться у серпні

Керівник слідчої групи, що розслідує справу про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе, Олександр Харченко заявляє, що розслідування кримінальної справи за фактом вбивства журналіста буде завершено наприкінці серпня.

 

Як повідомляє УНІАН з посиланням на представника «Репортерів без кордонів» в Україні Оксану Романюк, про це Харченко сказав під час зустрічі з керівниками міжнародної організації «Репортери без кордонів», які перебувають з візитом в Україні.

 

За словами Романюк, у ході зустрічі слідчий сказав, що покарання у цій справі може понести не тільки колишній генерал МВС Олексій Пукач, а й «хтось з українських високопосадовців». Слідчий відмовився назвати, хто саме це може бути, посилаючись на таємницю слідства.

 

Харченко заявив, що розслідування справи планується завершити наприкінці серпня цього року. За його словами, відповідно, суд над Пукачем та ймовірними замовниками вбивства журналіста може розпочатись наприкінці року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8464
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду