Російська телекомпанія знову видала в ефір компромат на Лукашенка

17 Липня 2010
15826
17 Липня 2010
13:25

Російська телекомпанія знову видала в ефір компромат на Лукашенка

15826
Російська телекомпанія знову видала в ефір компромат на Лукашенка

Російська телекомпанія НТВ показала другу частину документального фільму - «Хресний бацька - 2», в якому зібрано практично весь компромат на Олександра Лукашенка, повідомляє УНІАН із посиланням на «Эхо Москвы». Висвітлюється не тільки державна діяльність Лукашенка, а й його особисте життя. Наголошується, що президент Білорусі одержує кредити з Москви і при цьому дружить з ворожим Росії грузинським лідером Михайлом Саакашвілі.

 

Як і перша стрічка, фільм повний різкої критики і найсерйозніших звинувачень в адресу білоруського лідера.

 

Утім, за повідомленням Газеты.ру, як і перший фільм, «Хресний бацька - 2» не тільки не був показаний по білоруському телебаченню, але його не можна було і викачати з інтернету: всі відповідні ресурси в Білорусії були блоковані.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15826
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
я
5033 дн. тому
обыкновенный фашизм!
sea
5035 дн. тому
баян :[IIIIIII]:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду