НАМ шукає фахівців з проведення моніторингу та мотивації персоналу

16 Липня 2010
12793
16 Липня 2010
15:29

НАМ шукає фахівців з проведення моніторингу та мотивації персоналу

12793
НАМ шукає фахівців з проведення моніторингу та мотивації персоналу

Незалежна Асоціація Мовників (НАМ) оголосила про конкурс на посади за трьома напрямками. Про це повідомляє прес-служба організації.

 

  • розробка внутрішньої системи моніторингу та оцінки ефективності;
  • проведення робіт зі стандартизації внутрішніх процесів та створення організаційних інструкцій;
  • розробка системи мотивації персоналу.

 

За інформацією НАМ, мета конкурсів полягає у формуванні кадрів для розробки проектів, реалізації стратегій, оцінки ефективності персоналу, проведення аналізу рівня вмотивованості команди, розробка нових, оптимізація існуючих процедур, регламентів, методологій організаційного характеру тощо. Обов'язковою є вимога щодо досвіду розробки подібних проектів для НГО.

 

Резюме на конкурс можна надсилати до 23 липня 2010 року на електронну пошту  nam@nam.com.ua.

 

Незалежна асоціація мовників - була створена з ініціативи активістів регіональних теле- та радіокомпаній України в травні 2000 року. Організація діє з метою задоволення та захисту законних творчих, національно-культурних, соціальних, економічних та інших спільних інтересів своїх членів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12793
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду