Режисер СТБ, який постраждав у ДТП в Індії, вже повернувся в Україну

16 Липня 2010
14075
16 Липня 2010
11:47

Режисер СТБ, який постраждав у ДТП в Індії, вже повернувся в Україну

14075
Режисер СТБ, який постраждав у ДТП в Індії, вже повернувся в Україну

Режисер СТБ Максим Демський із дружиною Дариною Кузьмич, які минулого тижня потрапили у ДТП в Індії, повернулись до Києва. Про це повідомляє прес-служба СТБ.

 

СТБ  забезпечив фінансову та організаційну допомогу щодо перевезення постраждалих з Індії до України.

 

Також канал обіцяє допомогти Максимові та Дарини отримати якісне лікування. Вартість їх реабілітації оцінять українські лікарі.

 Як повідомила у коментарях ТК  директор департаменту страхування туристів «Української пожежно-страхової компанії» Наталія Чернокнижна її компанія готова сплатити рахунки на лікування, яке відбувалось на території Індії, транспортування тощо, як тільки вони будуть надані.  «Як тільки партнерська компанія надасть ці рахунки, ми їх одразу сплатимо», - сказала вона.


Нагадаємо, режисера з дружиною збив моторикша, який пішов на обгін, порушивши правила дорожнього руху. Унаслідок зіткнення українці отримали серйозні травми. За словами постраждалих, компанія «Українська пожежно-страхова компанія», у якій вони застрахувалися напередодні поїздки, поки відмовляється сплачувати  за лікування (ідеться про кілька тисяч доларів).

 

Тетяна Веремчук, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14075
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Небайдужий
5187 дн. тому
Береги вас Господь, ребята! Страховики все выплатят. Куда они денутся от СМИ. Главное, чтобы вы поправились и встали на ноги!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду