Моральна комісія оновила сайт (+ фото)

13 Липня 2010
18050
13 Липня 2010
12:27

Моральна комісія оновила сайт (+ фото)

18050
Моральна комісія оновила сайт (+ фото)

Національна експертна комісія з питань захисту суспільної моралі оновила свій сайт http://www.moral.gov.ua/. Нова версія запрацювала 12 липня. Як повідомили ТК у прес-службі НЕК, над розробкою сайту працювали фахівці відділу матеріально-технічного забезпечення.

 

У шапці сайту зображений прапор України, назва державного органу та слоган: «Це моя країна! Це моя родина! Це моє майбутнє!». Основні кольори сайту - синьо-блакитні (раніше були жовто-блакитні).

 

Окрім дизайну, змінилося і змістовне наповнення. Зокрема, анонси нових засідань комісії винесені в окрему плашку на головній сторінці. Додалися розділи «Інтернет приймальня», «Фотогалерея», функція RSS. Також розробники оптимізували код веб-сайту для коректної індексації пошуковими системами.

 

 

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18050
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
2да
5096 дн. тому
сипатично, только анонс то старый
Деня Ялинкович
5097 дн. тому
Гарний дизайн але їх всерівно треба гнати всіх
Игорь
5097 дн. тому
А где у них список сайтов, которые не нужно посещать и фильмов, которые нельзя смотреть ? :))) Недоработка :)) Так бы популярность данного ресурса выросла бы в десятки раз.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду