Перший національний замість «Сільської правди» показуватиме «Сільраду»

12 Липня 2010
16986
12 Липня 2010
12:44

Перший національний замість «Сільської правди» показуватиме «Сільраду»

16986
Перший національний замість «Сільської правди» показуватиме «Сільраду»

В ефірі Першого національного з нового сезону, який стартує з 25 серпня, замість програми «Сільська правда» виходитиме новий проект «Сільрада», керівником якої стала Тамара Метерчук. Про це в інтерв'ю «Детектор медіа» розповіла завідуюча редакцією соціально-публіцистичних проектів Людмила Островенко-Писанко.

 

Формат нової програми - тележурнал без ведучого. Разом з Тамарою Метерчук над програмою працюватиме 5 журналістів.

 

«Перед журналістами поставлено завдання: повинні бути динамичні стенд-апи, щоб в програмі не було аграрного сектору взагалі і реформ, які ми перекриваємо однією тією самою картинкою. Повинно бути більше конкретики, цікавих людей з глибинки, сільських кулібіних. Якщо буде комент профільного міністра, то або він розповідає, як вирішити конкретну проблему, або не говорить взагалі», - зазначила пані Островенко-Писанко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16986
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Саша
5059 дн. тому
Ахахаахх... Ребрендинг?)))
Алегарф
5059 дн. тому
Yesss!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду