Оператор СТБ з дружиною потрапили в аварію в Індії

10 Липня 2010
7401
10 Липня 2010
14:16

Оператор СТБ з дружиною потрапили в аварію в Індії

7401
Оператор СТБ з дружиною потрапили в аварію в Індії

Оператор телеканалу СТБ Максим Демський із дружиною Дариною Кузьміч потрапили в ДТП. Про це повідомляє сайт «Фокус».

 

Українців збив моторикша, який всупереч правилам дорожнього руху вирішив їх обігнати. Через зіткнення Дарина отримала серйозну травму коліна, а Максим - пальця на нозі. Молодих людей прооперували, зараз вони перебувають у лікарні Інституту медичних наук Пондічеррі, у 15 кілометрах від селища Аурвіль, де вони  проводили свій медовий місяць.

 

За словами постраждалих, компанія «Українська пожежно-страхова компанія», у якій вони застрахувалися напередодні поїздки, поки відмовляється сплачувати  за лікування (ідеться про кілька тисяч доларів).

 

Заступник правління компанії Світлана Бондаренко у коментарях «Фокусу» розказала, що причиною відмови було те, що Максим та Дарина не надали довідки про ДТП  від  індійської поліції. Також вона наголосила, що в цьому випадку має допомогти українське консульство, і додала, що компанія готова покрити витрати на лікування та переліт пари.

 

Секретар консульства України в Індії Олег Цермолонський запевнив видання, що всі необхідні запити до індійської поліції вже надіслано. Також він висловив здивування щодо того, що страхова компанія в перші 10 днів після аварії не зверталася за цими документами.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7401
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Игорь
5192 дн. тому
Наших бьют !!! А еще и какая-то страховая бабки без документов не дает !!! (P.S. Оператору и его жене скорейшего выздоровления)
Знающий
5193 дн. тому
В Индии нет правил дорожного движения. Зачем в статье писать некорректную информацию?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду