Янукович подякував журналістам за велосипед і пообіцяв його задекларувати

9 Липня 2010
11999
9 Липня 2010
23:27

Янукович подякував журналістам за велосипед і пообіцяв його задекларувати

11999
Янукович подякував журналістам за велосипед і пообіцяв його задекларувати

Велосипед, подарований учасниками акції «Стоп цензурі!», долучено до інших подарунків президента Віктора Януковича. Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на прес-службу президента.

 

«Головне управління державного протоколу та церемоніалу адміністрації президента долучило велосипед до подарунків, які надійшли на адресу президента у зв'язку з його днем народження», - сказав перший заступник керівника головного управління Ярослав Мельник.

 

Він також зазначив, що «велосипед цілком справний, укомплектований і знаходиться у спеціально відведеному для нього приміщенні».

 

«Президент вдячний всім, хто привітав його з днем народження, та дякує за усі подарунки, які надійшли до нього. Вони будуть задекларовані відповідно до чинного законодавства», - зазначається в повідомленні.

 

Крім того, головне управління вибачилося перед журналістами за «певні незручності та хвилювання, і щиро дякує за співпрацю».

 

Як відомо, 9 липня журналісти-учасники руху «Стоп цензурі!» мали намір подарувати президентові на день народження велосипед «Україна». Подарунок було придбано коштом учасників руху і доставлено на Банкову.

 

Заступник голови Адміністрації президента Ганна Герман заявила, що президент Віктор Янукович погодився прийняти від руху «Стоп цензурі!» велосипед «Україна». Однак за велосипедом до кінця робочого дня так ніхто не вийшов, тому його забрала собі вахтер одного з житлових будинків неподалік Адміністрації президента.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11999
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Виворотенка
5061 дн. тому
Конешно задеклалирует. Такой подарок для декларации.
Холерий
5062 дн. тому
Политический анекдот Вызывает Янукович к себе Хорошковского и спрашивает: - Что нового у нас по моей безопасности? - Укрепили последние слабые места - бронировали унитаз и ввели две новых должностu: дегустатор кухни и контролер безопасности туалетной бумаги! - радосно отрапортовал Хорошковский. - Ну, с пищей понятно. А что он делает с бумагой?, - уточняет Янукович. - Подтирается. И если она безопасна, передает Вам.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду