Hallmark у вересні стане каналом для молодих жінок Diva Universal

9 Липня 2010
14494
9 Липня 2010
13:32

Hallmark у вересні стане каналом для молодих жінок Diva Universal

14494
Hallmark у вересні стане каналом для молодих жінок Diva Universal

Телеканал Hallmark компанії Universal Networks International (UNI) у вересні змінює назву на Diva Universal. Про це зазначено в прес-релізі компанії з нагоди призначення нового представника UNI в Україні Олени Рожок.

 

Як уточнила ТК Олена Рожок, ребрендинг відбудеться 17 вересня. Окрім назви, змінюється аудиторія каналу: він орієнтуватиметься на молодих жінок.

 

«Телеканал змінюється в кращий бік. Якщо раніше ми позиціонували Hallmark як канал сімейних розваг і загальної спрямованості, то зараз таким буде Universal Channel, а Hallmark стає Diva, і ми орієнтуємося на молодих сучасних жінок. Це буде не просто ребрендинг, а ре позиціювання», - розповіла пані Рожок.

 

Програмне наповнення каналу становитимуть, як і раніше, фільми і серіали виробництва NBC Universal.

 

За словами Олени Рожок, зараз перед українським представництвом поставлене завдання проінформувати глядачів про ребрендинг каналу, оскільки в цей процес вкладено суттєві інвестиції.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14494
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Fisherman
5092 дн. тому
Hallmark это уже бренд. Странное решение как по мне...
Хаачу в Мааскву
5093 дн. тому
Ну хоч на щось потрібно змінитись, бо якщо ти не "молода жінка", то дивитись цей канал було практично неможливо.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду