З «Економіки» звільнився піар-директор Віталій Максимов

8 Липня 2010
17833
8 Липня 2010
10:36

З «Економіки» звільнився піар-директор Віталій Максимов

17833
З «Економіки» звільнився піар-директор Віталій Максимов

Віталій Максимов, який керував напрямами піару та маркетингу «Економіки», йде з видавництва. Про це він повідомив «Детектор медіа» особисто.

 

За словами пана Максимова, причина такого рішення - відсутність перспектив подальшого розвитку. «Гадаю, я зробив для цього видавництва все, що міг. І мої послуги на даному етапі йому вже не потрібні», - пояснив він.

 

Надалі він планує зайнятися кількома проектами, один з яких буде дотичним до видавничого бізнесу.

 

В «Економіці» Віталій Максимов пропрацював понад чотири роки.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17833
Коментарі
10
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
1
5037 дн. тому
WER, не нужно путать коммуникабельность с балаболством. Чем вам так насолил Виталик Максимов? Откуда данные о плане маркетинга, вы его вместе с ним писали?
WER
5037 дн. тому
Максимов балабол, не умеющий НИЧЕГО делать в маркетинге. Это точно. Виталик хватит тут писать о себе, какой ты замечательный. Это тебе не у Шандры, чувак, подворовывать. Сплетник - это точно. Сплетничает со всеми. Типа свой. Раньше с Вовком и Панченко дружил, а сейчас их поливает грязью везде. Раньше бегал к Ляшенко дружбаниться, а сейчас добегался к Бучацки. Но бразилианка раскусила :-). Следующие на вылет - Сердюк и Панченко. Панченко не умеет делать газету, совдепия :-). Собрала студентов и сидит собирает бобло за заказуху. Контент ее не интересует. А Сердюк не только умеет нормально организовать продажи рекламы, но и вместе с Панченко "подтачивают" редакционные бюджеты :-) беря налевака процентов 50 от всей наличной рекламы. Эвелина вычислила, что Максимов ничего не умеет. План маркетинга человек не смог написать на год. Гиги. Теперь и эти барышли полетят. как утки
Слингер
5038 дн. тому
не пишите всякой фигни, Максимов профессиональный и толковый чел
tresk
5049 дн. тому
"Бездельника и интриганта наконец то выгнали. Следующия на выход Галина Панченко :-) Браво, Бразилия!!!" Вот за Панчекнко будет браво если выгонят. при том желательно с "вольчьим билетом". А Максимова тут в камментах хают и ругают потому, что человек принципиальный - с нормальными, правильными мыслями и идеями. Многим это не нравиться. Поэтому он и ушел. Точнее, его просто "съели" всякие Панченки, Вовки и пр. бездельники-доброжелатели, которые за счет этого там и сидят до сих пор. Видно Экономике такие как Максимов не нужны. Нужны такие дамагоги как Шум, Панченко, Вовк. Это их выбор.
Нет
5049 дн. тому
Qf , Ну зачем вы говорите, о том, чего не знаете. Максимов в ситуации с TNS вообще не причем. А писать про Шандру и воровство без доказательств - это глупо.
Нет
5049 дн. тому
Qf , Ну зачем вы говорите, о том, чего не знаете. Максимов в ситуации с TNS вообще не причем. А писать про Шандру и воровство без доказательств - это глупо.
Qf
5049 дн. тому
Человек постоянно бегал к начальству и прогибался. А сейчас вычислили, что в маркетинге, впрочем как и в пиаре - он ноль без палочки. Из-за него возник скандал издательства с TNS -главным измерителей читательской аудитории. До этого он работал на Шандру - то его тоже с треском выгнал. Выделялись бюджеты, чтоб пиарить конктеные проекты. А Виталик отдавал журналистам не все, а часть прикарманивал. Шандра воровство вычислил. Лавочка Максимова прикрылась.
Vav
5049 дн. тому
А кто же теперь будет сплетни в редакции распостранять?
L6HQN
5049 дн. тому
Бездельника и интриганта наконец то выгнали. Следующия на выход Галина Панченко :-) Браво, Бразилия!!!
Тю
5050 дн. тому
Про це він повідомив «Телекритику» особисто. - А НАВІЩО??
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду