Star Media створила свій сейлз-хаус

7 Липня 2010
7613
7 Липня 2010
17:32

Star Media створила свій сейлз-хаус

7613
Star Media створила свій сейлз-хаус

Група компаній Star Media створила свій сейлз-хаус. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Основним завданням для новоствореного сейлз-хаусу стане  розробка нових ринкових правил роботи з product placement та іншими методами додаткового маркетингу кінотелеконтенту: зокрема, спонсорство, cross promotion. Керівником сейлз-хаусу стала Юлія Виноградова.

 

За словами голови ради директорів групи компаній Star Media Влада Ряшина,  ця ініціатива була позитивно сприйнята ринком.

 

«З боку  виробників контенту основний інтерес пов'язаний з бажанням отримати постійних, прогнозованих доходів від product placement, що за нинішніх умов важко пропонувати. Але  наявність у структурі компаній-виробників кіно- та телеконтенту профільних підрозділів є досить затратним. З іншого боку, у рекламодавців є цікавість до різножанрового кіно та якісного інтегрованому продукту», - зазначив пан Ряшин.

 

За його словами, планується до 2011 року вийти на обсяг пропозицій до 120 проектів на рік: «Що може скласти до 150 угод щодо розміщення рекламних епізодів».

 

Директор з розвитку групи Сергій Шестаков наголошує, що сейлз-хаус  Star Media представлятиме інтереси компаній «Реал Дакота», «Интерфест», «Мостелефильм», СТВ,  групи компаній GP, «Фонда Михаила Калатозова» та ін. «Сейлз-хаус буде також пропонувати весь спектр продуктів виробництва Star Media - телесеріали, телефільми, повнометражне та  документальне кіно, що становить близько 50 проектів на рік», - сказав він.

 

За словами пані Виноградової, головним завданням для новоствореної структури стане зміна підходів та стандартів присутності рекламної інформації в інтересах як рекламодавців, так і  «збереження художньої цілісності контенту».

 

Сейлз-хаус займатиметься усіма питаннями від пошуків рекламодавця до креативної реалізації епізодів та інформаційного супроводу продукту клієнта. У перспективі з'явиться  можливість забезпечити медіапідтримку клієнта: розрахунок ефективних стратегій, розробка методів медіапланування та ціноутворення за GRP.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7613
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Саша
5061 дн. тому
Хіба раніше було інакше?)))
//
5061 дн. тому
То есть теперь каналы не будут платить Ряшину за кино, а будут требовать с него деньги за показ его продукции?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду