ПРОМО: Докаленко очолив власне виробництво групи каналів «1+1»

6 Липня 2010
20922
6 Липня 2010
14:50

ПРОМО: Докаленко очолив власне виробництво групи каналів «1+1»

20922
ПРОМО: Докаленко очолив власне виробництво групи каналів «1+1»

«Дуся» дізналася, що гендиректор «Сіті» Віталій Докаленко вже точно очолив власне виробництво групи каналів «1+1». Пан Докаленко працює в офісі на Хрещатику і має власну перепустку, пише «Дуся».

 

Оскільки оновлена структура «Плюсів» в процесі формування, тому ще не відомо як точно називається посада Докаленка. Але те, що він відповідатиме за власне виробництво телеканалів «1+1», «Сіті», ТЕТу та «Кіно», - це вже стовідсотково.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20922
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Странник
5048 дн. тому
Может Виталик подтянет немного старой команды и реанимирует уважение к компании у старожилов 1+1 ! Удачи в ОЧЕНЬ нелёгком деле.
Fisherman
5049 дн. тому
Попалили)) Ну, теперь остается следить за успехами...
Віталік розберись
5049 дн. тому
Телевизионные боги сошли с ума, нажравшись грибов... Дядя Саша Ткаченко показывает на 1+1 любимый сериал дяди Сережи Созановского, который дядя Сережа ему же и продал (показав у себя на Интере 3 раза), и первую часть которого снял и тоже уже давно показал дядя Саша Богуцкий... Что вы курили все, дяди?! Вы теперь обязаны все друг на друге жениться!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду