«Шустер live» завершиться цього тижня, а «Велика політика» працюватиме до канікул ВР

5 Липня 2010
17717
5 Липня 2010
13:58

«Шустер live» завершиться цього тижня, а «Велика політика» працюватиме до канікул ВР

17717
«Шустер live» завершиться цього тижня, а «Велика політика» працюватиме  до канікул ВР

Останній  у цьому сезоні випуск «Шустер live» вийде на ТРК «Україна» 9 липня.  Про це ТК розказала головний редактор продакшну Дарка Чепак.

 

 Коли проект відновить свій вихід після літніх канікул поки невідомо, оскільки угода з «Україною» ще не підписана.

 

А от «Велика політика з Євгеном Кисельови», як повідомили ТК у прес-службі, триватиме доти, доки в країні відбуватимуться важливі події і доки працюватиме Верховна рада.

 

Нагадаємо, відповідно до календарного плану з 5 по 9 липня - останній пленарний тиждень. Однак, сьогодні, на погоджувальній раді ВР спікер Володимир Литвин наголосив, що швидше за все парламент працюватиме до 15 липня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17717
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду