«1+1» покаже інтерівських «Сватів»

30 Червня 2010
30928
30 Червня 2010
13:59

«1+1» покаже інтерівських «Сватів»

30928
«1+1» покаже інтерівських «Сватів»

«1+1» покаже серіал «Свати» виробництва групи «Інтер». Про це повідомляється в анонсах на каналі.

 

Телефільми «Свати», «Свати-2» та однойменний серіал «Інтер» та  «Студія Квартал 95»  знімали спільно з компанією «Київтелефільм». Прем'єра відбулася у листопаді 2009-го на каналі «Інтер».

 

Зважаючи на успішність показників прем'єрного показу, «Свати» мали повторний показ як в ефірі самого «Інтера», так і «молодшого каналу» групи - К1.

 

Цікаво, що першу частину комедії «Свати» «Студія Квартал 95» розробляла у співпраці з каналом ICTV.

 

Як вже повідомляла ТК,  у грудні 2009 року «Інтер» продав ці проекти телеканалу «Росія».

 

ТК зверталась до прес-служби «1+1» з проханням прокоментувати купівлю «Сватів», однак прес-служба «Плюсів» два дні зберігала мовчанку, а тепер відмовилася  від коментарів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30928
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
KoV
5050 дн. тому
что за бред?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду