Членів Нацради депутати обиратимуть на денному засіданні. Якщо домовляться

29 Червня 2010
20059
29 Червня 2010
11:36

Членів Нацради депутати обиратимуть на денному засіданні. Якщо домовляться

20059
Членів Нацради депутати обиратимуть на денному засіданні. Якщо домовляться

Питання про обрання «парламентської четвірки» до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення на погоджувальній раді було перенесено в порядку денному з першого питання на кінець ранкового засідання.

 

Ініціатором перенесення був голова ВР Володимир Литвин. «Якщо питання буде узгоджене по всіх фракціях, тоді заслухаємо його перед обідом», - сказав спікер, наполягаючи не виносити сварки в зал.

 

Проти перенесення питання виступив голова фракції КПУ Петро Симоненко. За його словами, комуністи готові проголосувати за свою кандидатуру Оксану Єлманову, а також за кандидатів від коаліції.

 

Голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов пояснив, що його фракція визначилася з двома кандидатурами - Миколою Фартушним та Євгеном Барановим. 

 

Як відомо, ані Оксана Єлманова, ані Євген Баранов не пройшли конкурс у профільному комітеті Верховної Ради.

 

В'ячеслав Кириленко сказав, що НУНС підтримає кандидатуру Івана Адамчука, а Микола Баграєв (БЮТ) сказав, що його колеги по фракції підтримають Катерину Котенко, Катерину М'ясникову, Юрія Сторожука, Наталію Лигачову і Тараса Шевченка.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20059
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду