«Каннські леви»: гран-прі вручено рекламі з Іггі Попом

23 Червня 2010
15304
23 Червня 2010
15:23

«Каннські леви»: гран-прі вручено рекламі з Іггі Попом

15304
«Каннські леви»: гран-прі вручено рекламі з Іггі Попом

22 червня журі 57-го міжнародного фестивалю реклами «Каннські леви-2010» назвало імена перших переможців, пише інтернет-видання «Лента.ru».

 

 

В категорії «Промо та активація» вручено 8 золотих левів, 20 срібних і 26 бронзових. Гран-прі фестивалю в цій категорії дісталося американському агентству TBWA ChiatDay з рекламою Replay для енергетичного спортивного напою Gatorade.

 

Цей ролик переміг і в номінації PR. У даній категорії не знайшлося жодного «бронзового» переможця: 11 робіт отримали золотих левів і 32 - срібних. 

 

 

У категорії Direct вручили 19 золотих, 24 срібних і 31 бронзових нагород.

 

Гран-прі здобула реклама новозеландської телекомунікаційної компанії Orcon Broadband, створена оклендською агенцією Special Group. За сюжетом ролика, вісім людей записували свою версію пісні Passenger американського рок-співака Іггі Попа, який теж виступив героєм ролика.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15304
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду