Леся Гонгадзе: «Янукович обіцяє допомогти у знайденні компромісу з Генпрокуратурою»

22 Червня 2010
20960
22 Червня 2010
11:35

Леся Гонгадзе: «Янукович обіцяє допомогти у знайденні компромісу з Генпрокуратурою»

20960
Президент Янукович провів у понеділок зустріч з Лесею Гонгадзе, матір’ю вбитого журналіста Георгія Гонгадзе. Янукович обіцяє посприяти у досягненні компромісу з Генпрокуратурою, повідомила Deutsche Welle Леся Гонгадзе
Леся Гонгадзе: «Янукович обіцяє допомогти у знайденні компромісу з Генпрокуратурою»

Зустріч в адміністрації президента тривала понад 45 хвилин, за присутності президента Віктора Януковича та заступниці керівника президентської адміністрації Ганни Герман, розповіла мати журналіста. У ході зустрічі вона подала президенту свої пропозиції у вирішенні справи, цілком конфіденційного характеру, які викладено у письмовій заяві, повідомила Леся Гонгадзе.  «Президент дуже уважно й терпляче мене вислухав, і пообіцяв, що спробує це питання вирішити, зустрівшись з прокурором. І як я розумію, в нього є таке бажання», - заявила мати журналіста.

 

Наступної зустрічі не призначено

 

Мати показала президенту наявні в неї результати експертизи. Вона зауважила, що Януковичу доводиться посилатися на документи, які подає йому прокуратура, а якби глава держави був експертом, то він би зміг висловити й свою думку. Мати вважає, що прокуратура зайшла у глухий кут, і справа починається по-другому колу. Поки що про поховання не йшлося, бо не завершено ще кілька важливих експертиз, додала вона. На питання, чи очікує вона позитивного результату від зустрічі, Леся Гонгадзе сказала, що це вже третій президент який обіцяє їй допомогти, і важко щось говорити про результат: «Мені важко сказати, бо тут задіяні інтереси, які перемогти практично неможливо». Про наступну зустріч не домовлено, додала Гонгадзе. 

 

 

Галина Стадник, радіо «Німецька хвиля»

 

 

Фото - www.pravda.com.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Галина Стадник, «Німецька хвиля»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20960
Читайте також
13.10.2010 11:37
Мустафа Найєм, «Українська правда»
20 614
16.09.2010 13:07
Сергій Грабовський, «Радіо Свобода»
36 503
14.09.2010 17:27
Роман Гончаренко, «Німецька хвиля»
32 413
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду