Янукович зустрівся з матір'ю Ґонгадзе без преси (ДОПОВНЕНО)

21 Червня 2010
12099
21 Червня 2010
16:39

Янукович зустрівся з матір'ю Ґонгадзе без преси (ДОПОВНЕНО)

12099
Янукович зустрівся з матір'ю Ґонгадзе без преси (ДОПОВНЕНО)

Президент України Віктор Янукович 21 червня зустрівся з матір'ю загиблого журналіста Георгія Ґонгадзе Лесею Ґонгадзе, повідомляє УНІАН.

 

Преса не змогла потрапити на цю зустріч. Заступник голови Адміністрації президента Ганна Герман пояснила, що Леся Ґонгадзе висловила бажання, щоб ця зустріч відбувалась без преси.

 

Після зустрічі Леся Ґонгадзе сказала журналістам,  що вважає за необхідне зняти пам'ятники її сину, тому що це - аморально і є «ритуально-розважальними забавами».

 

Також Леся Ґонгадзе закликала політиків не спекулювати на пам'яті її сина. «Пора дати Україні спокій, народові, який живе 10 років у тому серіалі жахів, і вже звільнити Україну від тієї гри у кості, і нехай політичні сили на цьому не піаряться, не ходять на ці символічні могили», - наголосила мати журналіста.

 

Коментуючи нещодавні заяви доповідачів ПАРЄ, Леся  Ґонгадзе сказала, що про якісь зрушення у розслідуванні їй нічого невідомо. Наприкінці минулого тижня  представники Парламентської асамблеї повідомили пресі, що у Генеральній прокуратурі України їм пообіцяли, що «буквально днями до відома широкої громадськості буде донесено, хто стоїть за цим злочином».

 

Мати журналіста сумнівається, що будуть названі прізвища. «Чекати на сенсацію не слід», -зазначила вона.

 

Після зустрічі Леся Ґонгадзе сказала журналістам,  що досі не вірить, що «таращанське тіло» належить її сину.  «Я не можу поховати чужу дитину як свою власну», - сказала вона.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12099
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду