Національним радіо тимчасово керуватиме Анатолій Табаченко

18 Червня 2010
15364
18 Червня 2010
17:59

Національним радіо тимчасово керуватиме Анатолій Табаченко

15364
Національним радіо тимчасово керуватиме Анатолій Табаченко

Держкомтелерадіо призначив першого віце-президента Національної радіокомпанії України Анатолія Табаченка виконувачем обов'язків генерального директора компанії.

Про це сказав ТК голова Держкомтелерадіо Юрій Плаксюк.

 

Також пан Плаксюк повідомив, що Держкомтелерадіо зробив подання в Кабінет Міністрів на заміщення вакантної посади генерального директора НРКУ.

 

За його словами, комітет подав у Кабмін кілька кандидатур на розгляд, проте конкретних прізвищ не назвав.   

 

Нагадаємо, що сьогодні, 18 червня підписано наказ по звільнення  Віктора Набруска з посади президента Національної радіокомпанії України.

 

Як повідомляла ТК, Кабінет Міністрів вніс зміни до статуту НРКУ своєю постановою від 2 червня. Згідно з документом, функції з управління радіокомпанією здійснює Держкомтелерадіо. А керівництво діяльністю радіокомпанії здійснює її генеральний директор (а не президент, як було раніше), який призначається на посаду та звільняється з посади Кабінетом Міністрів України за поданням Держкомтелерадіо.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15364
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
garny
5056 дн. тому
Табаченко - абсолютно адекватний! Радійник. Годиться
Пилип з конопель
5060 дн. тому
Українське радіо - унікальний радянський заповідник, що зберігся неушкодженим аж з 80-х. Там досі сидять релікти, яких вже не зустрінеш в інших державних структурах. Є серед них і високого рівня професіонали, завдяки яким на УР є що слухати - це Микола Аммосов, Вероніка Маковій, Ніна Новоселицька та чимало інших. Але є і такі як Табаченко - радянські кар*єристи, які віддано будуть служити будь-якій владі, і рубати підлеглим пальці, коли шеф попросить підстригти нігті...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду