«1+1» знімає пілоти двох форматних шоу

16 Червня 2010
23131
16 Червня 2010
11:37

«1+1» знімає пілоти двох форматних шоу

23131
«1+1» знімає пілоти двох форматних шоу

«1+1» не запускатиме «Суперзірку-2», а натомість створить нові проекти за  форматами Trouble with Neighbours та Family at the Crossroads.Про це повідомляє Media Business Reports.

 

Trouble with Neighbours формат голландської компанії Talpa. Відповідно до його умов, двоє ведучих ставлять собі за мету вирішити конфлікт між сусідами. Причинами сусідських сварок може бути будь-що: паркан, домашні тварини, гучна музика вночі тощо. Ведучі програми виїжджають до них і через вмовляння та розслідування причин конфлікту  намагаються примирити сім'ї. Якщо це не вдається, радять переїхати в інше місце.

 

Окрім цього, за нформацією видання, канал працює над виробництвом докудрами за форматом  Family at the Crossroads компанії All3Media. У програмі розкривається історія різних сімейних конфліктів,  які допомагають вирішити юристи та судді. Це і поділ спадку, і розлучення, і встановлення батьківства, і конфлікти з державними органами тощо.

 

Зараз канал працює над пілотами цих шоу.

 

ТК чекає на коментар прес-служби «1+1» щодо цих проектів.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23131
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Венера
5068 дн. тому
Хорошие новости.
Просто вопрос
5071 дн. тому
Почему такая бурная реакция от абдуллаева с крузенштерном? Где вы тут видите "уйму доброжелателей"? Был задан нормальный вопрос по понятной причине. Обычно смена менеджмента на каналах происходит именно летом. У вас есть основания верить в то, что Ткаченко астанется руководить теперь уже пятой кнопкой страны еще год? Если кто-то может поделится информацией, поделитесь. Спасибо.
Крузенштерн
5071 дн. тому
Как всегда - уйма "доброжелателей"
Абдуллаев
5071 дн. тому
Не дождетесь
Просто вопрос
5072 дн. тому
Это правда, что Александр Ткаченко покидает пост гендиректора плюсов этим летом?
йййй
5072 дн. тому
а слабо "Телефонную будку" купить у СТРИКС ?
Саша
5072 дн. тому
Канал втрачає інвестиційну привабливість....
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду