Sony, Discovery та Imax запускають 3D-канал

9 Червня 2010
21787
9 Червня 2010
12:59

Sony, Discovery та Imax запускають 3D-канал

21787
Sony, Discovery та Imax запускають 3D-канал

Компанії Sony, Discovery та Imax об'єднуються для створення власного цілодобового 3D-каналу у США. Як пише Media Business Reports, нова мережа представлятиме глядачам преміум-контент, найбільш цікавий для перегляду в такому форматі. Це фільми про дику природу, космосі, дослідження, пригоди, винаходи, науку та технології, а також мультфільми та дитячі програми.

 

Запуск телеканалу очікується у січні наступного року.

 

Усі три компанії матимуть рівні частки у новій структурі. Управлінням займеться рада директорів, створена з топ-менеджерів компаній-засновників. Фінансовий бік угоди не розголошується.

 

Нагадаємо, про засвоєння ніші «3D-телебачення» оголосили вже кілька компаній з багатьох країн світу, зокрема DirecTV та ESPN.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21787
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
expert
5079 дн. тому
чому ж не можна буде? звертайтесь, пропонуйте нормальний бізнес план з великими мінгарантіями - і буде вам щастя. :)
titra
5080 дн. тому
Ну наконец! Только наверное в нашем украинском гондурасе этой услугой хрен воспользуешься!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду