Медіа-профспілка НТКУ оскаржуватиме заборону Бенкендорфа на коментарі без дозволу прес-служби

8 Червня 2010
16839
8 Червня 2010
15:22

Медіа-профспілка НТКУ оскаржуватиме заборону Бенкендорфа на коментарі без дозволу прес-служби

16839
Медіа-профспілка НТКУ оскаржуватиме заборону Бенкендорфа на коментарі без дозволу прес-служби

Київська незалежна медіа-профспілка оскаржуватиме розпорядження генерального директора НТКУ Єгора Бенкендорфа, яке забороняє журналістам каналу давати коментарі засобам масової інформації без погодження з прес-службою. Про це КНМП заявила 8 червня.

 

Нагадаємо, що така заборона була видана 31 травня в розпорядженні № 23-р.

 

Зокрема, КНМП вважає пріоритетним завданням у рамках руху «Стоп цензурі!» боротьбу проти цензури і незаконних звільнень медіа-працівників. Про це йшлося на звітно-виборній конференції первинної організації на НТКУ.

 

Результатом конференції стало також обрання Людмили Сивак головою комітету. Членами правління було обрано журналіста редакції новин Ігоря Кримова, редакторку програми «Аудієнція» Інну Заморій, спортивного журналіста Сергія Бондаренка та головного редактора творчого об`єднання документальних фільмів Андрія Данильченка.

 

Раніше головою комітету осередку КНМП на НТКУ була Катерина Кацан.

 

Тетяна Веремчук, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16839
Коментарі
10
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
гостьN
5086 дн. тому
Налогоплательщик, а Вы бы хотели работать за двоих и более за мизерную зарплату? Ну практически за спасибо! А ведь большенству нужно кормить семью!
Натали
5087 дн. тому
я уверена, что того кто работает на совесть не станут увольнять: работайте на совесть - а не просиживайте штаны на совещаниях профсоюзов пытаясь побороть то, что вам побороть не под силу. Прав тот кто говорит - справедливость восторжествует. Разве это справедливо, когда человек занимает место и не работает - правильно уволить его - и взять того кто будет работать. Тому кто боится потерять место, стоит об этом задуматься, и начать позитивно мыслить и продуктивно работать ))
Всі такі роботяги!!!
5088 дн. тому
Налогоплательщик, ви певно теж на пенсії, раз пишете тут... А Државного каналу вже не буде. тому заспокойтеся, врешті всі. Розвалити просто. З цим і прийшли ці кіллери - хлопчики без освіти, знань, державної мови. Вони справді не розуміють, куди потрапили. Але час покаже, хто тут був правий. Зміни потрібні, але не тими методами, які вибрали вони. З ними обійдуться ще гірше. І швидше. От тільки для них це невелика втрата, бо у кожного - свій бізнес. Знайдуть іншу забавку...
Виктор
5088 дн. тому
А что они хотят? Хотят извините CENSORED на каждом углу, и при этом подписываться именем канала НТКУ? За базар отвечать надо. Профсоюзы нужны. Но у них есть свои задачи. Вот пусть их и решают
налогоплательщик
5088 дн. тому
НТКУ - это что?? Бедный Бенкендорф не ведал куда влез!! Телеканал?? Или некая бюрократическая структура, которая проедает наши с Вами налоги!? Бесспорно - УТ-1 это стартовая ступень для начинающих режиссеров, операторов и др. творческих людей, но!....Баба Клава с тетей Мосей, а к ним еще дед Антон и ПИШУТ ЭТИ ГАДОСТИ!!!!! А БОЛЬШЕ НЕЧЕГО ИМ ДЕЛАТЬ!!! будучи на пенсии.. ИДИТЕ ЗЕМЛЮ НА ДАЧАХ, ПО ГОС РАСПРЕДЕЛЕНИЮ ПОЛУЧИВШИЕ, КОПАТЬ!! КУЛЬТУРУ ВЫСАЖИВАТЬ!!! ДАЙТЕ МЕСТО МОЛОДЫМ ТАЛАНТАМ и возможность новому менеджменту НТКУ сломать неподъёмную бюрократическую МАССУ!!!...... Есть, конечно, и таланты, которые или не могут найти себе реализацию за нормальную зарплату или уже нашли, но уходить, как-то неохота... ведь уже лет 10 - 15 проработали то... Мой совет плачущим – РАБОТАТЬ, по возможности за двоих… И меньше мыслей глупых и удовольствие от самореализации. А самое интересное – это быть у истоков и участвовать в рождении НОВОГО ГОСУДАРСТВЕННОГО телеканала. Такого, за который будет и не жалко отдавать свои налоги. ))) Успехов Вам!! У Вас все получится!
cyborgA
5088 дн. тому
"Повесить (непременно повесить, дабы народ видел) не меньше 100 заведомых кулаков (и т.д) ..." В.И Ленин, письмо в Пензу Кураеву, Бош, Минкину, 11 августа 1918 г. "Временно советую назначить своих начальников и расстреливать заговорщиков и колеблющихся, никого не спрашивая и не допуская идиотской волокиты" В.И. Ленин, ПСС, Москва, Политиздат, 1981 г., т. 50, стр. 165 "Правильной дорогой идёте, таваристчи!" "Цели ясны, задачи определены. За работу, таваристчи!" :0)
Urgan
5088 дн. тому
Egorka v les ix, Toni Vsex
ут
5088 дн. тому
Достала эта группа бездельников ут1 их там 2000 тысячи сотрудников, 3 профсоюза, уволить нужно половину !
нтку
5089 дн. тому
Бенкендорф, гони их на ххер!!!! Сборище бездарей!!!
воп
5089 дн. тому
Кто эти люди? Их вообще кто-то знает? Почему они берут на себя смелость представлять целый крупный телеканал, будучи нолями без палочки на телевизионном рынке? Раньше бездарности шли по партийной линии - теперь по профсоюзной. В общем был УТ1 совком, видно такова его карма.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду